ZenGest

ZenGest

Această combinație unică conține ghimbir, fenicul și coriandru pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului de stomac, inclusiv rău de mișcare și indigestie, în timp ce menta, tarhonul, anasonul și chimenul susțin digestia și ajută la menținerea unui tract gastrointestinal sănătos.

Aceasta este una dintre cele mai sănătoase și mai sigure modalități de a trata burtica supărată.

Stimulează burtica! Frecați burtica copilului dumneavoastră, în caz de disconfort. Aplicați înainte de culcare și vă va ajuta să dormiți bine! Diluează 1 picătură de ulei cu ulei de cocos fracționat și masează pe burtica bebelușului tău după cum este necesar.

Ai băut un pahar cu lapte proaspăt, te umflă stomacul și te doare. Luați 3-4 picături de ulei într-o capsulă vegetală.

Indiferent dacă sunteți într-o croazieră sau într-o simplă excursie cu barca, pescuit sau o excursie rutieră plină de cotituri montane, acest ulei este magia care vă va purta. Când ne schimbăm mediul înconjurător și obiceiurile alimentare, așa cum se întâmplă adesea în vacanță sau în vacanțele în familie, unde cu toții mâncăm mult, ZenGest este uleiul care aduce ușurare.

Amestecul va ajuta la supraalimentare și balonare. Va reduce greutatea din stomac atunci când vom mânca de Crăciun toate bunătățile de la masă.

Pe lângă faptul că ajută stomacul, dacă este aplicat pe picioare, uleiul va ajuta la tensiune și stres, precum și la sinusurile iritate.

Mănânci repede și în mers în ultima vreme? Și digestia normală, obișnuită, are de suferit din cauza asta, credeți ZenGest.

Te-ai hotărât să mănânci ceva gras la cantină? Puteți lua uleiul și preventiv.

Daca copilul tau refuza sa ia o capsula cu uleiul, nu strica sa pui o picatura in baia celui mic. Din nou, va ajuta cu o burtă supărată.

Ai un stomac deranjat? Începeți să luați câte o picătură într-un pahar cu apă sau lapte de soia/orez.

Dacă v-ați răsfățat cu mai multă ceapă sau usturoi, frecați-l cu o picătură de ulei în puțină apă seara pentru a neutraliza mirosul puternic.

Dacă te-ai hotărât să mergi într-un parc de distracții cu divertisment de adrenalină, nu uitați acest amestec pentru a menține starea de spirit veselă.

Puteți afla mai multe AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *