doTERRA Ylang Ylang 15 ml

330,50 lei 304,06 lei

Uleiul esențial de Ylang ylang este obținut din orile în formă de stea ale arborelui tropical de ylang ylang. Acest ulei esențial este utilizat pe scară largă la realizarea de parfumuri și în aromaterapie și a fost utilizat în ceremonii religioase și de căsătorie de-a lungul secolelor. Ylang ylang este utilizat frecvent în produsele de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită aromei sale dulci bogate și proprietăților sale protectoare. Ylang ylang favorizează de asemenea senzația de calm și binedispune.

În stoc

  • Livrare in 3 zile lucratoare
  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei
  • Verificare la primire
  • Opțiune de plata cu cardul

UTILIZĂRI

  • Pune o picătură de ylang ylang pe încheieturi pentru un parfum dulce sau amestecă-l cu bergamotă pentru un parfum mai foral.
  • Adaugă ylang ylang la ulei de cocos fractionat dōTERRA, pentru a prepara un balsam de păr.
  • Aplică ylang ylang pentru un efect calmant care binedispune.
  • Adaugă două picături la o baie caldă, alături de săruri Epsom, pentru a facilita relaxarea.

BENEFICII PRIMARE

  • Apreciat pentru aroma sa intensă, ylang ylang este utilizat la parfumuri și produse pentru îngrijirea părului.
  • Utilizat în culturile antice.
  • Aroma se distinge imediat, favorizând senzatia de calm și contribuind totodată la îmbunătătirea dispozitiei prin parfumul său.

Mai multe informații utile

Uleiul esențial de Ylang Ylang se obține prin distilarea florilor plantei. Acesta are un miros dulce și floral și este folosit în aromaterapie pentru a reduce stresul, a îmbunătăți dispoziția și a stimula funcția sexuală.

În plus, uleiul esențial de Ylang Ylang are o serie de beneficii pentru sănătate. Este utilizat pentru a reduce tensiunea arterială, a îmbunătăți circulația sângelui și a regla echilibrul hormonal. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerii cauzate de leziuni musculare și la eliminarea infecțiilor fungice ale pielii.

Uleiul esențial de Ylang Ylang are, de asemenea, beneficii cosmetice. Este folosit în produse cosmetice, precum șampoane, măști pentru păr și creme pentru piele, pentru a îmbunătăți calitatea părului și a pielii. Acesta poate ajuta la hidratarea pielii și la întărirea părului.

Este important de menționat că uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și pot provoca iritații ale pielii sau alergii la unele persoane. Înainte de a utiliza uleiul esențial de Ylang Ylang sau orice alt ulei esențial, este important să efectuați un test de sensibilitate și să urmați instrucțiunile de utilizare ale produsului.

Ylang-ylang este o plantă care poate atinge o înălțime între 12 și 20 de metri, cu un diametru al trunchiului de până la 45 cm. Are o formă neregulată a coroanei și ramuri căzute, asemănătoare cu cea a salciei. Planta poate crește și ca arbust. Scoarța de ylang-ylang este netedă și are o culoare gri deschis până la argintiu.

Frunzele de ylang-ylang sunt netede, lucioase și veșnic verzi. Sunt ovale sau ovale-alungite, cu vârf ascuțit și margini ondulate ale frunzelor. Frunzele sunt opuse pe ramuri și au o lungime între 13 și 20 cm și o lățime de 4 până la 10 cm. Petiolele sunt între 1 și 2 cm lungime, iar partea superioară a petiolului frunzei este netedă și ușor nervurată. Venele frunzelor de pe ambele părți ale frunzelor sunt proeminente și acoperite cu perișori.

Florile de ylang-ylang sunt galbene și se adună în inflorescențe axilare gronate, numărând între 2 și 6. Acestea sunt formate din șase petale lungi de aproximativ 5-7,5 cm. Florile sunt inițial de culoare verde, dar pe măsură ce cresc, culoarea lor devine galbenă. Pedunculii florilor au o lungime de 2 până la 5 cm, iar florile au multe stamine. Uneori, florile pot avea nuanțe de roz, mov sau verde, iar parfumul lor poate fi simțit de la distanță. Ylang-ylang înflorește aproape pe tot parcursul anului, începând de la vârsta de trei-patru ani. Reproducerea ylang-ylangului are loc prin semințe. Fructele plantei sunt de culoare verde închis, ovale și devin negre când sunt coapte. Acestea au o formă ovală și conțin între 2 și 12 semințe.

Greutate 0,05 kg
Brand

Cantitate

15 ml

CUM SE FOLOSESTE

  • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
  • Doar pentru uz extern.

PRECAUŢII

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Ylang Ylang 15 ml”

UTILIZĂRI

  • Pune o picătură de ylang ylang pe încheieturi pentru un parfum dulce sau amestecă-l cu bergamotă pentru un parfum mai foral.
  • Adaugă ylang ylang la ulei de cocos fractionat dōTERRA, pentru a prepara un balsam de păr.
  • Aplică ylang ylang pentru un efect calmant care binedispune.
  • Adaugă două picături la o baie caldă, alături de săruri Epsom, pentru a facilita relaxarea.

BENEFICII PRIMARE

  • Apreciat pentru aroma sa intensă, ylang ylang este utilizat la parfumuri și produse pentru îngrijirea părului.
  • Utilizat în culturile antice.
  • Aroma se distinge imediat, favorizând senzatia de calm și contribuind totodată la îmbunătătirea dispozitiei prin parfumul său.

Mai multe informații utile

Uleiul esențial de Ylang Ylang se obține prin distilarea florilor plantei. Acesta are un miros dulce și floral și este folosit în aromaterapie pentru a reduce stresul, a îmbunătăți dispoziția și a stimula funcția sexuală.

În plus, uleiul esențial de Ylang Ylang are o serie de beneficii pentru sănătate. Este utilizat pentru a reduce tensiunea arterială, a îmbunătăți circulația sângelui și a regla echilibrul hormonal. De asemenea, poate ajuta la reducerea durerii cauzate de leziuni musculare și la eliminarea infecțiilor fungice ale pielii.

Uleiul esențial de Ylang Ylang are, de asemenea, beneficii cosmetice. Este folosit în produse cosmetice, precum șampoane, măști pentru păr și creme pentru piele, pentru a îmbunătăți calitatea părului și a pielii. Acesta poate ajuta la hidratarea pielii și la întărirea părului.

Este important de menționat că uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și pot provoca iritații ale pielii sau alergii la unele persoane. Înainte de a utiliza uleiul esențial de Ylang Ylang sau orice alt ulei esențial, este important să efectuați un test de sensibilitate și să urmați instrucțiunile de utilizare ale produsului.

Ylang-ylang este o plantă care poate atinge o înălțime între 12 și 20 de metri, cu un diametru al trunchiului de până la 45 cm. Are o formă neregulată a coroanei și ramuri căzute, asemănătoare cu cea a salciei. Planta poate crește și ca arbust. Scoarța de ylang-ylang este netedă și are o culoare gri deschis până la argintiu.

Frunzele de ylang-ylang sunt netede, lucioase și veșnic verzi. Sunt ovale sau ovale-alungite, cu vârf ascuțit și margini ondulate ale frunzelor. Frunzele sunt opuse pe ramuri și au o lungime între 13 și 20 cm și o lățime de 4 până la 10 cm. Petiolele sunt între 1 și 2 cm lungime, iar partea superioară a petiolului frunzei este netedă și ușor nervurată. Venele frunzelor de pe ambele părți ale frunzelor sunt proeminente și acoperite cu perișori.

Florile de ylang-ylang sunt galbene și se adună în inflorescențe axilare gronate, numărând între 2 și 6. Acestea sunt formate din șase petale lungi de aproximativ 5-7,5 cm. Florile sunt inițial de culoare verde, dar pe măsură ce cresc, culoarea lor devine galbenă. Pedunculii florilor au o lungime de 2 până la 5 cm, iar florile au multe stamine. Uneori, florile pot avea nuanțe de roz, mov sau verde, iar parfumul lor poate fi simțit de la distanță. Ylang-ylang înflorește aproape pe tot parcursul anului, începând de la vârsta de trei-patru ani. Reproducerea ylang-ylangului are loc prin semințe. Fructele plantei sunt de culoare verde închis, ovale și devin negre când sunt coapte. Acestea au o formă ovală și conțin între 2 și 12 semințe.

Greutate 0,05 kg
Brand

Cantitate

15 ml

CUM SE FOLOSESTE

  • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
  • Doar pentru uz extern.

PRECAUŢII

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Ylang Ylang 15 ml”

Produse compatibile