Amestec pentru piele fericită

Ulei Doterra eTERIKO Vetiver Copaiba Petitgrain
  1. Uleiul esențial de Vetiver este cunoscut pentru proprietățile sale stimulante ale regenerării. Poate ajuta la reducerea mâncărimii și a disconfortului de pe piele. Vetiver este un ulei extras din rădăcinile plantei Vetiver, care are un efect calmant și relaxant. De asemenea, poate ajuta la probleme precum anxietatea, depresia, insomnia și alte stări nervoase.

  2. Uleiul esențial de Copaiba este cunoscut pentru proprietățile sale regeneratoare. Poate ajuta la refacerea pielii și la întărirea acesteia, pentru a fi mai rezistentă la iritații. Copaiba este un ulei extras din lemnul copaiba, care se remarcă prin puterea sa antimicrobiană, antiseptică și antiinflamatorie. Acest ulei poate ajuta la probleme precum acneea, eczemele, rănile și alte probleme ale pielii, precum și la îmbunătățirea funcțiilor respiratorii.

  3. Uleiul esențial de Petitgrain este cunoscut pentru proprietățile sale calmante. Poate ajuta la reducerea inflamației și la calmarea pielii. Petitgrain este un ulei extras din frunzele și tulpinile tinere ale copacului de portocal, care are un efect revigorant și stimulant. Poate ajuta la probleme precum oboseala, stresul, depresia și alte stări psihice.

Pentru a crea acest amestec, amestecați câte 4 picături din fiecare ulei esențial și amestecați-le bine. Puneți-le într-un recipient care se poate închide bine. Înainte de utilizare, agitați bine recipientul și aplicați o cantitate mică de amestec pe zonele iritate.

2 thoughts on “Amestec pentru piele fericită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *