IT’S THYME – ULEI DE CORP

IT’S THYME - ULEI DE CORP

Pentru hidratarea, hidratarea și catifelarea pielii, folosim ulei de chimen negru, ulei de murumuru și trigliceride din uleiul de cocos. Uleiul organic din semințe de chimion negru (Nigella Sativa) conține niveluri ridicate de antioxidanți, acid linoleic (vitamina F) și timochinonă, care este un puternic antioxidant și compus antiinflamator. Ajută la ameliorarea disconfortului pielii menținându-l hidratat și suplu.

Îl puteți cumpăra AICI.

Uleiul exotic de murumuru este un emolient și hidratant bogat care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii, calmează și blochează umiditatea. Este extras din semințele arborelui Astrocaryum murumuru, care este un arbore originar din Amazon, în Brazilia și Peru. Semințele de Murumuru sunt bogate în vitamine, precum și în acizi miristic, oleic și lauric. Deoarece uleiul de murumuru este obținut din semințele căzute ale palmierului murumuru, oferă mijloace de existență comunităților din regiune și promovează conservarea acestor palmieri. Uleiul nostru Murumuru deține un Certificat de angajament față de aprovizionarea etică (UEBT).

Îl puteți cumpăra AICI.

Trigliceridele de nucă de cocos sunt atât profund hidratante, cât și hrănitoare pentru piele, ele conțin în mod natural mulți nutrienți și antioxidanți pentru piele. În timp ce trigliceridele oferă pielii tale o senzație mătăsoasă și beneficii hrănitoare, murumuru, împreună cu untul de shea și cacao, creează o barieră pentru a sigila umezeala pentru un efect de lungă durată.

Îl puteți cumpăra AICI.

Uleiurile esențiale folosite în uleiul de corp IT’S THYME au proprietăți antiinflamatorii, calmante și antioxidante. Uleiul esențial de cimbru conține timol și borneol, care sunt cunoscute pentru efectul lor antiseptic puternic. Este unul dintre cele mai puternice uleiuri esențiale și chiar și la un procent mic îmbunătățește starea pielii și oferă beneficii antibacteriene. Cimbrul este amestecat cu paciuli, lemn de cedru, grapefruit roz și lămâie pentru a oferi un efect antioxidant superior, precum și o aromă relaxantă de plante.

Îl puteți cumpăra AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *