doTERRA Ulei de cocos fracţionat – Fractionated Coconut Oil 115 ml

113,90 lei 104,79 lei

Ulei de cocos fracţionat dōTERRA – este un ulei cărăuș care se absoarbe rapid în piele, ind ideal pentru aplicarea locală a uleiurilor. Prin efectul său emolient delicat, creează o barieră care calmează pielea, ind excelent pentru pielea cu probleme. Lasă pielea mătăsoasă fără să o îngrașe, spre deosebire de alte uleiuri cărăușe vegetale. Uleiul de cocos fracționat este complet solubil în toate uleiurile esențiale, este incolor, inodor și nu pătează.

În stoc

doTERRA Pompa de ulei de cocos fractionat

Pompa de ulei de cocos fractionat doTERRA

  • Livrare in 3 zile lucratoare
  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei
  • Verificare la primire
  • Opțiune de plata cu cardul

UTILIZĂRI – Ulei de cocos fracţionat

  • Diluează uleiurile esentiale utilizate în scop cosmetic cu ulei de cocos fractionat înainte de aplicarea locală, pentru a reduce sensibilitatea pielii și a îmbunătăti distribuirea uleiului esential.
  • Amestecă-l cu uleiuri cu efect calmant și masează-l pe gât și umeri, pentru o relaxare profundă.
  • Poate fi utilizat ca demachiant natural; e suficient să aplici câteva picături pe un tampon de vată și să-l folosești la îndepărtarea machiajului.
  • Folosește Ulei de cocos fractionat pentru hidratarea pielii după duș.

BENEFICII PRIMARE

  • Formulat astfel încât să se absoarbă cu ușurintă în piele, favorizând aplicarea locală a uleiurilor esentiale și având efecte emoliente și calmante asupra pielii uscate.
  • Emolient natural care favorizează distribuirea uleiurilor esentiale și formează o barieră locală care calmează pielea, fără să înfunde porii.
  • Inodor și incolor, pentru a putea fi combinat ușor cu orice ulei esential.
  • Uleiul de cocos fractionat nu unge și nu pătează, oferind o senzatie mătăsoasă și catifelată.
  • Un emolient extrem de delicat, care păstrează și mentine parfumul și beneficiile initiale ale uleiurilor esentiale.

 

Greutate 0,115 kg
Brand

Cantitate

115 ml

INDICAŢII DE UTILIZARE

Folosește-l ca ulei cărăuș delicat, pentru aplicarea locală a uleiurilor esentiale. Diluează o parte de ulei esential în cinci sau mai multe părti de Ulei de cocos fractionat, în functie de nivelul de sensibilitate al pielii, sau conform instructiunilor de pe eticheta uleiului esential. De asemenea, poate fi utilizat pentru a atenua reactiile pielii sensibile la uleiurile esentiale, prin aplicare directă pe zona afectată. Doar pentru uz extern.

PRECAUŢII

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteti însărcinată, alăptati sau vă afati sub supraveghere medicală, consultati medicul. Evitati contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Ulei de cocos fracţionat – Fractionated Coconut Oil 115 ml”

UTILIZĂRI – Ulei de cocos fracţionat

  • Diluează uleiurile esentiale utilizate în scop cosmetic cu ulei de cocos fractionat înainte de aplicarea locală, pentru a reduce sensibilitatea pielii și a îmbunătăti distribuirea uleiului esential.
  • Amestecă-l cu uleiuri cu efect calmant și masează-l pe gât și umeri, pentru o relaxare profundă.
  • Poate fi utilizat ca demachiant natural; e suficient să aplici câteva picături pe un tampon de vată și să-l folosești la îndepărtarea machiajului.
  • Folosește Ulei de cocos fractionat pentru hidratarea pielii după duș.

BENEFICII PRIMARE

  • Formulat astfel încât să se absoarbă cu ușurintă în piele, favorizând aplicarea locală a uleiurilor esentiale și având efecte emoliente și calmante asupra pielii uscate.
  • Emolient natural care favorizează distribuirea uleiurilor esentiale și formează o barieră locală care calmează pielea, fără să înfunde porii.
  • Inodor și incolor, pentru a putea fi combinat ușor cu orice ulei esential.
  • Uleiul de cocos fractionat nu unge și nu pătează, oferind o senzatie mătăsoasă și catifelată.
  • Un emolient extrem de delicat, care păstrează și mentine parfumul și beneficiile initiale ale uleiurilor esentiale.

 

Greutate 0,115 kg
Brand

Cantitate

115 ml

INDICAŢII DE UTILIZARE

Folosește-l ca ulei cărăuș delicat, pentru aplicarea locală a uleiurilor esentiale. Diluează o parte de ulei esential în cinci sau mai multe părti de Ulei de cocos fractionat, în functie de nivelul de sensibilitate al pielii, sau conform instructiunilor de pe eticheta uleiului esential. De asemenea, poate fi utilizat pentru a atenua reactiile pielii sensibile la uleiurile esentiale, prin aplicare directă pe zona afectată. Doar pentru uz extern.

PRECAUŢII

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteti însărcinată, alăptati sau vă afati sub supraveghere medicală, consultati medicul. Evitati contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Ulei de cocos fracţionat – Fractionated Coconut Oil 115 ml”

Produse compatibile