Nouă motive pentru a trece la șampon și balsam solid

Nouă motive pentru a trece la șampon și balsam solid

Structura

Șamponul solid este un produs cosmetic manual specializat, fără componente sintetice, acest lucru ar trebui să vă atragă interesul.

Asadar șamponul solid pentru păr conține uleiuri vegetale, săruri de sodiu, vitamine și acizi grași valoroși. În el, spre deosebire de șampoanele convenționale, nu există aditivi artificiali, dar este bogat în extracte naturale de plante, uleiuri aromatice și bucăți de fructe sau fructe confiate, extracte de plante medicinale, acizi naturali și în unele cazuri chiar nămol medicinal.

Datorită acestei compoziții, putem concluziona că nu sunt altceva decât un complex medicinal și cosmetic.

Și dacă în varianta tradițională a șamponului compoziția este mai mult de 80% apă și doar 20% este o componentă de spălare directă, atunci în situația cu șamponul solid nu vei plăti pentru apă, ci pentru un produs 100% natural care are o serie de proprietăți utile și este foarte convenabil de utilizat.

    Nu au nevoie de ambalaje din plastic

Spre deosebire de versiunile lichide de șampoane și balsamuri, versiunile lor solide nu necesită ambalare. Acesta este un plus uriaș în vremurile în care întreaga lume se concentrează pe reducerea deșeurilor de plastic. Diverse studii indică faptul că un procent extrem de mare de sticle achiziționate ajung în ocean. Putem schimba trendul! Din ce în ce mai mulți oameni sunt atenți și încearcă să-și schimbe modul de gândire și de consum.

Șampoanele și balsamurile solide sunt concentrate – durează de până la trei ori mai mult

Ați întors vreodată șamponul în speranța unei ultime spălări, doar ca să vă amintiți cu enervare cum a dispărut conținutul în mai puțin de o lună.

Deoarece șampoanele și balsamurile solide sunt mai concentrate decât omologii lor standard, acestea sunt mai economice și durează mai mult. Pentru a face acest lucru, nu ar trebui să stea în apă, iar noi oferim un mod interesant de depozitare, pe care îl puteți vedea AICI.

Puteți verifica compoziția șampoanelor și balsamurilor lichide în timp ce vă aflați în magazin. Veți descoperi că ingredientul principal este apa. Da, este un fapt că recomandă utilizarea unei cantități extrem de mici din produse. Dar câți dintre noi urmează instrucțiunile de pe pachet? Cu șampoanele solide, este dificil să folosești mai mult decât este necesar, mai ales dacă îl aplici direct pe păr. Se formează imediat și practic vă arată când ați aplicat suficient produs. Același lucru este valabil și pentru balsam. Simți imediat când ai aplicat suficient și nu există riscul să pui mai mult decât este necesar.

    Naturale

Șampoanele lichide sunt pline de tot felul de ingrediente sintetice. Chiar și șampoanele lichide organice pot conține substanțe chimice. Șampoanele solide, mai ales dacă sunt organice, au o compoziție mult mai simplă. În timp ce șamponul obișnuit este făcut cu grăsime și sodă caustică dizolvată în apă, șamponul solid este făcut cu agenți tensioactivi solizi derivați din uleiul de cocos. Prima îndoială care apare la vederea acestui produs este: poate în cele din urmă să-ți facă părul din nou curat?

Puterea de spălare este aceeași. Există posibilitatea ca la început să nu fii mulțumit de rezultate, dar asta se datorează faptului că, dacă ai folosit anterior un produs tradițional (ex. cu parabeni, coloranți, siliconi), părul tău are nevoie de timp pentru a-și recăpăta echilibrul. .

Nu-ți face griji, așadar, dacă părul tău este uscat sau firav la prima spălare, situația se va îmbunătăți cu timpul și părul tău va începe să arate din ce în ce mai bine.

    Îți fac părul mai sănătos.

Părul nostru este mai sănătos când folosim șampon solid pentru că este mai puțin agresiv decât șamponul lichid „industrial”. Cu un șampon dur, nu îți vei spăla părul la fel de des și în curând va fi puternic și mătăsos.

    Sunt grozave pentru călătorii

Nu numai că sunt rezistente la scurgeri, dar rezolvă automat și problema restricțiilor privind bagajele de mână atunci când călătoriți cu avionul. Nu mai trebuie să turnați șampoanele și balsamurile preferate în pachete mai mici. Nici în hoteluri nu va trebui să folosiți șampoanele, ceea ce ne readuce automat la punctul unu și ne ajută să reducem deșeurile nocive. Le poti pune in siguranta in partea de jos a jachetei, pentru calatorii sau sport, si poti fi sigura ca nu se vor varsa. Sigure, mici și convenabile, ei pot fi mereu cu tine, indiferent cât de activ sau mobil este stilul tău de viață.

    Economisesc spațiu în baie

Acesta este minimalismul perfect! Baia este mai ordonată, arată mai bine și este mai ușor de curățat, deoarece vei muta mai puține sticle.

Sunt mult mai compacte decât omologii lor lichidi, ceea ce economisește spațiu pe raftul din baie sau în bagajele pe care le pregătești pentru camping, o călătorie de afaceri sau o excursie plăcută. excursie frumoasa.

    Șampoanele și balsamurile solide au o amprentă scăzută de carbon asupra naturii

În realitate, șampoanele și balsamurile solide au nevoie de spațiu de 15 ori mai puțin pentru a fi transportate. Acest lucru indică automat că vehiculele necesare pentru logistică, pentru același număr de spălări, vor fi cu 15 mai puține.

    Sunt multifuncționale

Dacă se întâmplă să rămânem fără săpun la duș, putem folosi șamponul nostru solid. Nu va dăuna pielii feței sau corpului, se va spuma bine și se va spăla eficient. Acest lucru poate reduce cantitatea de produse cosmetice pe care o transportați în călătorii scurte. Te poți baza oricând pe el. Dacă suntem în camping și vrem să spălăm ceva mic, șamponul nostru poate îndeplini și acest rol. Balsamurile, pe de altă parte, pot înlocui gelul de ras sau balsamul hidratant pentru corp la duș.

    Un sentiment de curat

Dacă ți-a fost teamă că șamponul tău dur nu se va spuma suficient, nu. Creează o cantitate generoasă de spumă moale și plăcută care te va face să aștepți cu nerăbdare să-ți speli părul. Când le folosim pe păr, ele lasă o senzație de curățenie. Parul este bine curatat fara a fi spalat, scalpul este curat dar nu iritat, uscat si decojit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *