Afișez toate cele 15 rezultate

Bine ați venit în lumea seturilor uimitoare, care combină luxul și calitatea mărcilor FLAVON și DoTERRA! În magazinul nostru veți descoperi seturi de produse excepționale, create special pentru a satisface cele mai exigente gusturi și nevoi.

Scufundați-vă în lumea calității pe care am pregătit-o special pentru dvs. În seturile noastre veți găsi o varietate de produse care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea, să vă creșteți energia și să găsiți echilibrul de care aveți nevoie.

Sale
Stoc epuizat
Sale
Sale
Stoc epuizat
Sale
Stoc epuizat
Sale
Stoc epuizat
Sale
Stoc epuizat
-5%
695,80 lei 661,01 lei
Stoc epuizat
2033,50 lei

Seturile DoTERRA vă vor scufunda în lumea fascinantă a aromaterapiei și a uleiurilor esențiale. Descoperiți bogăția aromelor care vă calmează, revigorează și învioră simțurile. Fiecare combinație include cele mai bune selecții de uleiuri esențiale, care combină blândețea naturii cu abordarea științifică a DoTERRA. Iar cu FLAVON veți descoperi magia flavonoizilor. Descoperiți combinațiile atractive de produse naturale, îmbogățite cu puterea flavonoizilor. Aceste seturi sunt create pentru a vă oferi combinația perfectă de antioxidanți, vitamine și minerale necesare pentru a menține un stil de viață sănătos. Nu mai așteptați, pasiți în lumea luxului și prosperității cu seturile noastre atent alese de la FLAVON și DoTERRA. Profitați de ofertele excelente care vă vor transporta într-o lume mai bună, mai sănătoasă și mai frumoasă. Bucurați-vă de calitatea excepțională și combinațiile rafinate care vă vor schimba viața pentru totdeauna!