Afișez toate cele 24 de rezultate

Bine ați venit în lumea cosmeticii de înaltă calitate pentru față a mărcilor DoTERRA și Woodenspoon! Aceste mărci oferă cele mai bune produse de frumusețe, create din ingrediente naturale, care oferă rezultate vizibile pentru pielea dvs.

Cremele de față DoTERRA și Woodenspoon sunt extrem de bogate în vitamine, antioxidanți și alte substanțe nutritive care ajută la menținerea sănătății și frumuseții pielii. Aceste creme conțin uleiuri naturale, extracte de plante și alte ingrediente naturale care acționează în profunzimea pielii pentru a o hrăni și îmbunătăți aspectul său.

Stoc epuizat
-15%
440,56 lei
-3%
368,99 lei
-3%
113,20 lei
-3%

Uleiuri esentiale doTERRA

Helichrysum Touch 10 ml

419,91 lei
-5%
Stoc epuizat
198,46 lei
-3%

Cosmetice de față

Manuka Touch 10 ml

211,56 lei
-3%

Cosmetice de față

Neroli Touch 10 ml

327,86 lei
-3%
658,53 lei
-3%
Stoc epuizat

Cosmetice de față

Litsea 15 ml.

103,40 lei

Mărcile DoTERRA și Woodenspoon oferă creme de față care răspund nevoilor tuturor tipurilor de piele - de la uscată la grasă, de la matură la tânără. Fiecare produs este dezvoltat cu mare atenție la detalii pentru a obține cele mai bune rezultate pentru pielea dvs. Cosmetica de față DoTERRA și Woodenspoon este soluția ideală pentru persoanele care caută o metodă naturală de menținere a unei pielii sănătoase și frumoase. Cu formulele sale bogate în nutrienți, aceste produse oferă rezultate vizibile pentru pielea dvs. De la creme de față la măști și produse de curățare a pielii, DoTERRA și Woodenspoon oferă tot ce aveți nevoie pentru a obține frumusețea naturală a pielii dvs.