MetaPWR Advantage

doTERRA Meta PWR Advantage 30 sachet

Ce înseamnă NAD+ și NMN?

Nicotinamida mononucleotidă, sau NMN, este un precursor esențial al biosintezei nicotinamid-adenin-dinucleotidei, sau NAD+, o coenzimă care se regăsește în toate celulele organismului nostru. Deși NAD+ îndeplinește numeroase funcții, cele mai importante sunt procesele metabolice și funcția mitocondrială. NAD+ transformă alimentele în energie și protejează „centralele energetice” ale celulelor. Dacă nivelul de NAD+ nu este suficient, celulele nu pot produce energia necesară supraviețuirii și îndeplinirii propriilor funcții. Până la vârsta de 50 de ani, nivelul de NAD+ ajunge, în general, la jumătate din cel de la 20 de ani, determinând probleme de sănătate, cum sunt dificultatea de gestionare a greutății corporale și scăderea nivelului de energie.

Studiile preclinice sugerează că suplimentele cu NMN pot crește nivelul de NAD+, permițând funcționarea celulelor și sistemelor organismului ca și cum ar fi mai tinere, însă sunt necesare studii clinice suplimentare care să confirme aceste date. MetaPWR Advantage este formulat cu NMN din pulbere de drojdie, pentru a contribui la creșterea naturală a nivelurilor de NAD+ și NADH din organism.

Ce este colagenul?


Colagenul conferă elasticitate și fermitate pielii și susține masa musculară și țesuturile conjunctive. Organismul nostru produce colagen în mod natural, dar producția sa scade, de asemenea, cu vârsta. Suplimentele alimentare care conțin colagen pot completa nivelul de colagen din organism, dar nu toate tipurile de colagen funcționează la fel de bine.
Majoritatea produselor nutraceutice pe bază de colagen conțin numai unul sau două tipuri de peptide de colagen (de obicei, tipurile cele mai relevante pentru frumusețea și elasticitatea pielii, respectiv riduri). Pe lângă aceste tipuri populare de colagen, MetaPWR Advantage conține nouă tipuri unice de peptide de colagen. Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism și îndeplinește funcții importante prin cele 28 de tipuri diferite ale sale; așadar, prin MetaPWR Advantage, punem accentul pe importanța colagenului pentru întregul organism.

Cele nouă tipuri de colagen din MetaPWR Advantage:
· Colagenul de tip I are legătură cu frumusețea pielii.
· Colagenul de tip II are legătură cu protecția oaselor și este componenta principală a
cartilajului.
· Colagenul de tip IV este proteina principală a membranei bazale care leagă dermul
de epidermă și formează o structură de rețea care conferă maleabilitate membranei
bazale.
· Colagenul de tip V are legătură cu dispunerea regulată a fibrelor de colagen,
stabilizând structurile colagenului de tip I și de tip II.
· Colagenul de tip VI menține funcția mecanică la nivel celular, susținând atât funcția
musculară, cât și integritatea membranei celulare. În plus, acest tip de colagen inhibă
deteriorarea oxidativă și apoptoza.
· Colagenul de tip IX este o componentă importantă a cartilajului și este distribuit în
principal în celulele cartilaginoase ale plăcilor de creștere, articulațiilor și discurilor
intervertebrale.
· Colagenul de tip XXV inhibă fibrilația peptidei beta-amiloid.
· Proteina Col1a2 este fibrila de colagen.
· Proteina vacuolară de sortare 37A este implicată în procesele de creștere și
diferențiere celulară.

Fiecare tip de colagen joacă un rol în îmbunătățirea densității, elasticității și hidratării pielii, fortificarea vaselor de sânge, susținerea țesutului conjunctiv și îmbunătățirea vitalității generale.
Amestecând MetaPWR Advantage sub formă de pulbere hidrolizată cu apă rece sau la temperatura camerei, îl consumi în formă lichidă, așa încât organismul tău poate să absoarbă cu ușurință substanțele nutritive stabile și nedegradate. La majoritatea produselor cu colagen lichid preambalate, se folosește un proces de pasteurizare pentru sterilizarea sistemului de administrare pe bază de apă, ceea ce elimină bacteriile nocive, dar, t otodată, distruge substanțele active benefice, cum sunt vitaminele, flavonoidele și polifenolii. În ciuda acestui proces, stabilitatea lor la raft este mai redusă decât în cazul produselor sub formă de pulbere, ca MetaPWR Advantage. De asemenea, ele necesită transportul de apă grea pe tot globul, crescând emisiile de carbon. Amestecând MetaPWR Advantage cu apa, obții oricum beneficiile unui lichid în ceea ce pri vește absorbția, dar fără pierderea de valoare care are loc prin pasteurizare (și fără zahărul adăugat, de obicei, în formatul de tip suc preambalat!)

În plus, colagenul nostru provine din pește marin de apă rece obținut prin mijloace durabile și este hidrolizat (predigerat) de enzime endo- și exonucleaze numite proteaze. Aceste enzime creează fragmente de tripeptide mici, de câte trei secvențe de aminoacizi, pentru o absorbție optimă. Alte tipuri de colagen de pe piață – fie că provin de la animale terestre, fie din surse marine – conțin, de obicei, tripeptide în proporție de 15-35 %. Colagenul MetaPWR Advantage conține peste 70 % fragmente de tripeptide, pentru o absorbție superioară (în unele cazuri, este de până la 12 ori mai absorbabil).

Alte ingrediente din MetaPWR Advantage


MetaPWR Advantage conține și resveratrol, extract de măr pitic, ceramide din orez, extract de portocală roșie, cătină, biotină, acid hialuronic și vitamina C lipozomală. Potrivit studiilor preliminare, extractul de portocală roșie și cătina sunt ambele antioxidanți polifenolici, dar sunt necesare studii clinice suplimentare care să confirme aceste date. Antioxidanții combat radicalii liberi și previn deteriorarea oxidativă și stresul celular. În calitate de componentă principală a matricei extracelulare, acidul hialuronic menține integritatea și sănătatea pielii. Capacitatea sa unică de absorbție și retenție a apei contribuie la prevenirea uscării și deteriorării pielii. Vitamina C lipozomală nu doar că stimulează ibroblastele din organism să sintetizeze colagen nou, ci și stabilizează fibrilele de colagen prezente în organism prin hidroxilare.

Cum poți utiliza MetaPWR Advantage


MetaPWR Advantage este o pulbere cu gust plăcut de portocală și lămâie, pe care o poți adăuga în 150-240 ml de apă rece sau la temperatura camerei, evitând însă apa fierbinte. Amestec-o bine într-o sticlă pentru shake sau omogenizeaz-o într-un smoothie și bea imediat.
Ia MetaPWR Advantage cel puțin o dată pe zi pentru rezultate optime. Poți lua MetaPWR Advantage în orice moment al zilei, dar majoritatea oamenilor preferă să-l ia dimineața. MetaPWR Advantage nu necesită administrarea împreună cu alimente. Prelungește-ți durata de viață sănătoasă, susține-ți sănătatea metabolică și bucură-te de o mulțime de alte beneficii interne și externe.

Există opțiuni de colagen pe bază de plante sau vegan?


dōTERRA încearcă să ofere opțiuni de suplimente alimentare pe bază de plante ori de câte ori este posibil, iar persoanele care nu vor să consume produse pe bază de pește sau viețuitoare marine din cauza unor restricții alimentare sau preferințe personale se pot întreba dacă va fi disponibilă o variantă a MetaPWR Advantage pe bază de plante. Colagenul este sintetizat de animale, așa că este disponibil exclusiv colagen de origine animală. S-ar putea să vezi produse comercializate drept colagen vegan; cu toate acestea, dacă te uiți mai bine, vei vedea că de obicei este vorba, de fapt, de o combinație de aminoacizi din surse vegane și nu de adevărate tripeptide de colagen. Însă, nu uita: colagenul este produs de organismul nostru în mod natural! MetaPWR Advantage este conceput pentru suplimentarea colagenului pe care organismul tău nu-l mai produce la fel de abundent ca altădată. Gândește-te la colagenul suplimentar din MetaPWR Advantage ca la un produs care ajută la înlocuirea colagenului din organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *