Spotlight produs: GX Assist Formula de curățare 

GX Assist®

Spotlight produs: GX Assist Formula de curățare 

A avea un sistem digestiv sănătos afectează toate aspectele corpului. Când sistemul digestiv nu este în stare bună de sănătate, aceasta poate avea un efect extrem de negativ asupra fiecărei alte funcții a corpului. Deși o dietă echilibrată din alimente integrale, neprocesate, este primul pas în susținerea unui sistem digestiv sănătos, uneori corpul are nevoie de un suport dietetic suplimentar. Cu GX Assist, doTERRA a dezvoltat o combinație proprie de uleiuri esențiale și acid caprilic pentru a curăța sistemul digestiv, astfel încât să poată funcționa la potențialul său maxim.  Prin susținerea detoxificării naturale creând un mediu ostil pentru toxine în tractul digestiv, GX Assist este răspunsul doTERRA la nevoile imediate de detoxifiere.

GX Assist este un produs excelent pentru curățare și este benefic și când este luat individual, nu doar ca parte a unei curățări sau regimuri regulate lunare. O singură capsulă după o masă mare sau nesănătoasă poate susține funcția digestivă normală. Integrați GX Assist într-o schimbare de stil de viață sănătos și veți fi pe drumul cel bun. Luați una până la trei capsule gel moi cu mesele timp de 10 zile pentru a vă îndrepta în direcția potrivită.

Pentru rezultate optime, este recomandat să luați GX Assist în combinație cu PB Assist+®, deoarece această combinație susține sănătatea digestivă și promovează echilibrul florei intestinale. Este important să respectați doza recomandată și să luați una până la trei capsule gel moi pe zi, cu mesele, timp de 10 zile. Indiferent dacă doriți să faceți o curățare sau să vă mențineți sănătatea digestivă, GX Assist este un supliment excelent care poate fi utilizat atât în cadrul unui regim regulat, cât și individual. Integrând GX Assist în stilul dumneavoastră de viață sănătos, veți experimenta beneficiile sale și veți fi pe drumul cel bun către o digestie optimă.

Ce face GX Assist Formula unic?

Beneficiile GX Assist încep cu amestecul său proprietar de uleiuri esențiale puternic detoxifiante.  Combinația de uleiuri esențiale din Oregano, Melaleuca, Lămâie, Lemongrass, Menta și Cimbru ajută la purificarea și curățarea sistemului digestiv, și există dovezi că acesta poate chiar să îmbunătățească echilibrul microbian intern.  Acidul caprilic, un lipid derivat din ulei de cocos, a fost utilizat de zeci de ani pentru a susține sănătatea digestivă. Când este combinat cu combinația de uleiuri esențiale proprietare, ajută la crearea unui mediu digestiv sănătos.

GX Assist nu este doar pentru utilizare în timpul unei curățări digestive anuale, dar poate fi folosit chiar și lunar pentru a susține sănătatea digestivă.  Poate fi folosit timp de 10 zile în fiecare lună, 1-3 capsule pe zi, în fiecare lună, pentru a susține un mediu digestiv sănătos.  Indiferent dacă căutați o curățare digestivă unică sau doriți să susțineți sănătatea digestivă generală, GX Assist a fost, de asemenea, dezvoltat pentru a fi utilizat în conjuncție cu PB Assist+® Formula de apărare probiotică.  Luați GX Assist timp de 10 zile și continuați cu 10 zile de PB Assist+ pentru a promova un echilibru pozitiv și proliferarea bacteriilor benefice.

Utilizări și beneficii GX Assist

Utilizați GX Assist ca prim pas într-un program de întreținere digestivă sau o curățare de primăvară.  GX Assist poate fi folosit ca început al unei curățări sau lunar pentru a susține sănătatea digestivă.  Doar amintiți-vă să urmați liniile directoare de dozare adecvată: 1-3 capsule timp de 10 zile pe lună.

Un alt beneficiu al GX Assist este că susține un mediu digestiv sănătos.  Combinația dintre uleiurile esențiale puternic curățătoare și acidul caprilic ajută la menținerea unei funcții digestive sănătoase.

Dupa excese, luați GX Assist pentru a da tractului digestiv o pauză.  GX Assist este, de asemenea, benefic când este luat individual, nu ca parte a unei curățări sau regimuri regulate lunare. După o masă mare sau nesănătoasă, luați o capsulă pentru a susține funcția digestivă normală.

Dacă vă străduiți să atingeți anumite obiective de sănătate, puteți integra cu ușurință GX Assist într-o schimbare de stil de viață sănătos. O curățare de primăvară poate fi începutul unui nou stil de viață sănătos.  Începeți cu 10 zile de GX Assist pentru a vă îndrepta în direcția potrivită.

După cum s-a menționat, GX Assist a fost dezvoltat pentru a fi utilizat în conjuncție cu PB Assist+®. Indiferent dacă faceți o curățare sau doar doriți să începeți un nou regim sănătos, GX Assist a fost dezvoltat pentru a fi utilizat în combinație cu PB Assist+ pentru sănătatea digestivă optimă.

Cum să luați GX Assist Luați una până la trei capsule gel moi cu mesele timp de 10 zile.

13 thoughts on “Spotlight produs: GX Assist Formula de curățare 

 1. leola says:

  Am folosit GX Assist în combinație cu PB Assist+® și pot spune că rezultatele sunt remarcabile. Această combinație susține sănătatea digestivă și promovează un echilibru sănătos al florei intestinale. Am respectat doza recomandată de una până la trei capsule pe zi, cu mesele, timp de 10 zile, și am observat o îmbunătățire semnificativă a digestiei. GX Assist este un supliment excelent, pe care îl recomand cu încredere pentru menținerea unei sănătăți digestive optime, fie că este utilizat în cadrul unui regim regulat, fie individual. Integrarea sa în stilul meu de viață sănătos a adus beneficii evidente și mă simt pe drumul cel bun către o digestie optimă.

 2. Nathaniel says:

  Dacă doriți să vă extindeți cunoștințele, pur și simplu continuați să vizitați acest
  site și veți fi actualizat cu cele mai noi știri postate aici.

 3. Leslie says:

  Am fost extrem de încântat să găsesc acest site. Vreau să vă mulțumesc pentru timpul acordat acestei lecturi minunate!! Mi-a plăcut cu siguranță fiecare bucățică din ea și v-am adăugat în semne de carte pentru a vedea noutățile pe site-ul dvs.

 4. Кavin says:

  Salut, sunt Kavin, este prima dată când comentez oriunde, când am citit acest articol
  m-am gândit că aș putea, de asemenea, să creez un comentariu datorită acestui articol bun.

 5. Ali says:

  Blog minunat! L-am găsit în timp ce căutam pe Yahoo Știri.
  Aveți vreun sfat despre cum să fiu inclus în Yahoo Știri?
  Încerc de ceva vreme, dar se pare că nu reușesc!
  Mulțumesc

 6. Deli says:

  Salut, sunt atât de încântat că am găsit site-ul tău, te-am găsit din greșeală, în timp ce căutam pe Yahoo altceva. Cu toate acestea, acum sunt aici și aș dori doar să spun felicitări pentru un post minunat și un blog interesant din toate punctele de vedere (îmi place și tema/designul). Nu am timp să parcurg totul acum, dar l-am marcat și am inclus și fluxurile tale RSS, așa că, când voi avea timp, mă voi întoarce să citesc mult mai mult. Te rog să continui munca excelentă.

 7. Radu says:

  Este cu adevărat o informație utilă și valoroasă. Sunt mulțumit că ați împărtășit aceste informații utile cu noi. Vă rog să ne țineți la curent în acest fel. Vă mulțumesc pentru partajare.

 8. Jei says:

  Bună, colegi, cum sunt lucrurile și ce doriți să spuneți despre acest paragraf? Din punctul meu de vedere, este cu adevărat minunat în sprijinul meu.

 9. Raluca says:

  Hey, cred că site-ul tău are probleme de compatibilitate cu browserul. Când mă uit pe site-ul tău în IE, arată bine, dar când se deschide în Internet Explorer, are unele suprapuneri. Voiam doar să te informez rapid! În afară de asta, blogul este minunat!

 10. iva de* says:

  Indiferent dacă cineva nu este conștient de aceasta, întotdeauna există alți utilizatori gata să ajute. Acest lucru se întâmplă și aici, în articolul dedicat produsului Spotlight: Formula de curățare GX Assist, unde comunitatea contribuie activ la schimbul de experiențe pozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *