UTILIZĂRI
- Pune o picătură de ulei de fenicul în apă sau ceai, în loc să cedezi poftei de dulciuri.
- Adaugă cantitatea îmbibată într-un vârf de scobitoare la sosuri de fasole albă și salate de castraveți, pentru o aromă savuroasă.
- Folosește-l în locul semințelor din rețetele de gătit, pentru un rezultat mai aromat.
BENEFICII PRIMARE
- Utilizat de secole într-o mare varietate de aplicații, feniculul este cunoscut pentru savoarea sa deosebită de lemn dulce și miere.
- Aromă ierbacee stimulantă, ideală pentru supe, salate și asezonarea rețetelor savuroase.
De secole, feniculul este folosit și consumat datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. A fost utilizat în trecut datorită presupuselor sale proprietăți antioxidante și era considerat tonic.
Istoria utilizării feniculului datează din vremuri străvechi, când se spune că soldații romani îl foloseau pentru a fi puternici și pregătiți de luptă. Este cunoscut pentru aroma sa distinctă și gustul de anason, dar capacitatea sa de a promova digestia sănătoasă este la fel de remarcabilă.
Uleiul poate ajuta la sănătatea plămânilor și a căilor respiratorii și poate fi adăugat în apă sau ceai, deoarece poate ajuta la reducerea poftelor de dulciuri. Uleiul de chimen își pierde efectul terapeutic în apa clocotită. Diluați uleiul cu ulei de cocos fracționat pentru a preveni iritațiile pielii în cazul utilizării topice.
Aici puteți verifica lotul de unt – https://sourcetoyou.com/en
Recenzii
Nu există recenzii până acum.