doTERRA – uleiuri esențiale de înaltă calitate

doTERRA eteriko

doTERRA – uleiuri esențiale de înaltă calitate

Experimentați puterea naturală a uleiurilor esențiale. doTERRA! Unul dintre cei mai renumiți producători și lider pe piață, care dezvoltă uleiuri esențiale extrem de calitative. O atenție specială este acordată calității înalte a ingredientelor naturale – fără utilizarea de substanțe sintetice. doTERRA atinge acest standard prin intermediul unei echipe puternice de cercetători, precum și consultanți științifici și medicali de înaltă calificare. Prin parteneriate cu instituții academice, industriale și medicale selectate, doTERRA rămâne în fruntea progresului științific.

Uleiuri Esențiale

Uleiurile esențiale de la doTERRA au o gamă variată de aplicații și exercită un impact imens asupra pielii și simțurilor. Prin terapia extinsă cu aromă, veți experimenta efectele benefice și holistice pentru bunăstarea și vitalitatea dvs. Uleiurile esențiale pure se disting prin efectele lor relaxante și calmante, dar și revigorante asupra psihicului. Picăturile aromatice pot avea, de asemenea, un efect stimulativ asupra forțelor defensive ale corpului. De exemplu, portocala sălbatică are un parfum energizant, în timp ce aroma distinctivă a copacului Ylang Ylang încurajează liniștea și, în același timp, ridică spiritul.

Aplicarea în difuzor este doar o parte din minunatele posibilități de utilizare a picăturilor esențiale.

Cum funcționează uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale sunt molecule aromatice produse de frunzele, florile sau cojile unei plante. Aroma poate avea diferite efecte asupra mediului înconjurător, atrăgând insecte sau respingând paraziți prin uleiurile stocate în țesuturile plantelor.

Amestecurile de uleiuri esențiale conțin nenumărate componente biochimice care pot avea efecte asupra omului. De exemplu, uleiul de trandafir conține aproximativ 500 de componente diferite. De aceea, oamenii au învățat de milenii să folosească componentele aromatice și medicinale ale plantelor, utilizându-le pentru aromaterapie sau pentru crearea de unguente.

Aplicarea uleiurilor doTERRA este variată – pot fi folosite pentru masaje, adăugate în baie sau ca supliment la balsamurile pentru păr sau chiar ca parfumuri. Cine nu iubește aroma de lavandă sau de iasomie, cele mai vândute uleiuri esențiale.

De ce uleiurile doTERRA sunt cele mai bune de pe piață

Cu doTERRA, alegeți un ulei esențial distilat cu grijă din plante atent selecționate de înaltă calitate, de la fermieri și specialiști în flori cu experiență. Fiecare ulei doTerra este testat riguros conform protocolului strict de calitate CPTG Certified Pure Tested Grade®.

De asemenea, este foarte important pentru noi să practicăm Co-Impact Sourcing. Co-Impact Sourcing garantează crearea de valoare comună pentru toți participanții din lanțul de aprovizionare, fiind prezenți la fața locului și aplicând în mod conștient norme ecologice și inițiative de dezvoltare socială. Acest lucru înseamnă că sprijinim fermierii și specialiștii în flori locali și ne asigurăm că toate ingredientele sunt cultivate în condiții bune. Avantajul este că toate uleiurile doTERRA îndeplinesc standardele înalte de calitate.

O mare varietate – aromele doTERRA

Dacă v-ați bucurat deja de parfumul multor flori și plante, atunci ați experimentat deja calitatea aromatică a uleiurilor pure. Ele pot fi plăcute sau pot avea un parfum foarte intens. Uleiurile esențiale conferă plantei un miros specific. În plus, ele protejează planta și joacă un rol în polenizare. Dar nu sunt doar utile pentru plantă. Uleiurile esențiale au fost folosite de secole pentru prepararea alimentelor, pentru tratamente de înfrumusețare și pentru menținerea sănătății.

Astfel, puteți utiliza uleiul pentru aplicare externă pe piele și puteți experimenta întreaga gamă de ingrediente active naturale. Uleiurile esențiale pure sunt incredibil de versatile în utilizarea lor și pot fi selectate în funcție de nevoile dvs. Uleiurile își desfășoară efectul prin simțul olfactiv sau sunt absorbite prin piele.

Uleiurile esențiale au fost folosite de secole

Nu doar astăzi, uleiurile pure joacă un rol important. Încă din antichitate, egiptenii foloseau uleiurile vegetale pentru corpul lor pentru a-și menține frumusețea și bunăstarea. În Grecia, celebrul medic și profesor Hippocrates se bucura de parfumul diferitelor plante de calitate terapeutică, în timp ce René-Maurice Gattefossé din Franța a fost primul care a folosit termenul de “aromaterapie” și a pus uleiurile esențiale în centrul cercetărilor sale.

Astăzi, aromaterapia este larg răspândită și continuă să fie subiectul cercetărilor științifice. Astfel, utilizarea uleiurilor esențiale pentru ameliorarea bolilor sau pentru îmbunătățirea bunăstării este o parte integrată a fitoterapiei și a medicinei complementare.

Aromele declanșează reacții în creierul nostru

Simțul olfactiv este unul dintre cele cinci simțuri cu care percepem lumea înconjurătoare. În mucoasa nazală se află receptori care trimit semnale prin sistemul nervos periferic către sistemul nervos central, de îndată ce recunosc un miros. Astfel, ei declanșează o reacție în sistemul limbic, iar noi ne amintim inconștient.

Fiecare parfum are un efect, de exemplu, iasomia sau salvie sclarea transmit semnale care sunt direcționate către glanda pituitară, eliberând astfel mediatori care contribuie la sentimentul de bunăstare generală.

Lemongrass sau rozmarinul au un efect stimulativ, declanșat de activarea în trunchiul cerebral. Pe de altă parte, lavanda, mușețelul sau maghiranul au un efect relaxant și calmant. Studiile arată că aromaterapia a contribuit la ameliorarea depresiilor.

Comandați aici uleiurile esențiale doTERRA după domeniul de aplicare

Dacă aveți întrebări despre doTERRA sau doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați, deoarece ne face plăcere să vă consiliem. Ne puteți scrie la info@eteriko.ro.

Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *