dōTERRA Motivate® – Un amestec de încurajare

dōTERRA Motivate® – Un amestec de încurajare

De unde să cumpărați doTERRA Motivate

Pentru a cumpăra doTERRA Motivate, vizitați eTRIKO.bg

Ceea ce este unic la amestecurile DoTERRA este compoziția lor. Sunt certificate CPTG Pure Tested Grade™. Când uleiurile sunt clasificate ca CPTG TM , acestea au trecut inspecția CPTG, care implică o serie de teste riguroase care evaluează puritatea, potența și calitatea fiecărui lot de uleiuri esențiale. Când achiziționați uleiuri doTERRA, puteți fi sigur că uleiurile esențiale pe care le primiți sunt pure și puternice și gata să vă satisfacă așteptările și nevoile înalte.

Puritatea și potența unui ulei esențial sunt esențiale pentru eficacitatea acestuia. Aceste calități sunt atât de importante pentru că atunci când uleiurile esențiale sunt amestecate și preparate, la fel ca multe uleiuri de pe piață, calitatea și eficacitatea lor scade. Cu toate acestea, atunci când uleiurile sunt pure și puternice, ele pot funcționa corect și eficient pentru a îmbunătăți starea de bine.

Amestec încurajator doTERRA – Utilizări și beneficii

    Prea des sentimentele de inutilitate, frica și slăbiciune pot întuneca gândurile și pot limita potențialul. Când simțiți că aceste sentimente încep să vă îngreuneze și să preia controlul, utilizați amestecul esențial doTERRA Motivate local sau aromatic pentru a spori emoțiile pozitive. doTERRA Motivate, un amestec de uleiuri esențiale poate promova sentimente de încredere, curaj și credință și te va ajuta să devii mai pozitiv și mai inspirat.

    Dacă eșecurile și dezamăgirile te împiedică să te descurci sau începi să te descurajezi, atunci este timpul să revii la o perspectivă mai pozitivă. În astfel de momente, utilizați doTERRA Motivate ca un însoțitor încurajator pentru a vă distrage atenția de la emoțiile negative. doTERRA Motivate vă va ajuta să rezistați emoțiilor dăunătoare precum îndoiala, pesimismul și cinismul.

    Aveți nevoie de puțină încredere înainte de o prezentare importantă sau de o vorbire în public? Iată un mic sfat special pentru acele vremuri. Pur și simplu aplicați uleiul doTERRA Motivate pe gulerul unei cămăși sau oriunde pe haine aproape de față, iar parfumul vă va oferi încrederea de care aveți nevoie pentru a performa excepțional.

    Când lucrați la teme obositoare sau petreci ore lungi lucrând la un proiect, adăugați o picătură sau două de doTERRA Motivate la difuzorul pe care îl alegeți. Această combinație proaspătă și mentă vă va ajuta să rămâneți motivat și hotărât să vă finalizați proiectele.

    Continuați să utilizați amestecul esențial doTERRA Motivate pentru a vă încuraja și a vă motiva în eforturile dvs. Dacă participați la evenimente sportive sau alte competiții, aplicați doTERRA Motivate la punctele dvs. de puls înainte de a participa. Acest lucru vă va oferi un impuls pozitiv de încredere care vă va ajuta să faceți tot ce puteți.

doTERRA Motivate Touch

Cel mai simplu mod de a lua doTERRA Motivate® oriunde te duci este să folosești doTERRA Motivate Touch, care este pre-diluat cu ulei de cocos fracționat într-o sticlă roll-on convenabilă. Conținând uleiuri de citrice, mentă și plante, parfumul acestui amestec esențial este dulce și revigorant, făcând fiecare zi mai strălucitoare.

Păstrați doTERRA Motivate Touch la îndemână, într-o geantă sau în rucsac, pentru acele momente în care aveți nevoie de un mic impuls: în timpul după-amiezii sau în momente de incertitudine, plictiseală sau frustrare. Aplicați-l pe încheieturi și frecați pentru a elibera parfumul, apoi inspirați profund pentru o senzație de încredere și curaj, în timp ce vă bucurați de modul în care uleiul de cocos fracționat vă lasă pielea netedă și moale. Aplicați doTERRA Motivate Touch pe gulerul unei cămăși sau pe gluga unui sacou preferat pentru a vă spori încrederea de fiecare dată când părăsiți casa. De asemenea, puteți utiliza doTERRA Motivate Touch pentru a ajuta copilul să aibă dispoziția potrivită pentru teme. Pur și simplu aplică-l pe tălpile picioarelor sau pe gulerul cămășii.

Ingrediente doTERRA Motivate

Motivate este o formulă cu un amestec de uleiuri esențiale de citrice și mentă precum Yuzu, Clementine și Peppermint. Aceste uleiuri se combină pentru a crea un profil chimic bogat în monoterpene și alcooli monoterpenici, care au proprietăți de întărire și tonifiere.

Ingrediente principale

    Ulei esențial de mentă

    Ulei esențial de scoarță de clementină

    Ulei esențial din semințe de coriandru

    Ulei esențial de busuioc

    Ulei esențial de scoarță de yuzu

    Ulei esențial de balsam de lămâie

    Ulei esențial de rozmarin

    Extract de vanilie

Atenție

Posibilă sensibilitate a pielii. Stai departe de copii. Dacă sunteți gravidă sau sub supraveghere medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile. Evitați lumina soarelui sau razele UV până la 12 ore după aplicarea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *