doTERRA Amestecul Metabolic MetaPWR

MetaPWR

Acest amestec este o combinație unică de uleiuri esențiale CPTG® de Grapefruit, Lămâie, Mentă, Ghimbir și Scorțișoară. Aceste uleiuri au fost selectate special pentru a susține funcția metabolică sănătoasă zilnică atunci când sunt administrate intern.

Un studiu preclinic nepublicat sugerează că acest amestec ar putea reduce celulele adipoase atunci când este consumat, deși sunt necesare studii clinice suplimentare pentru a confirma aceste rezultate. Componenta cheie Limonen, în special în uleiul de Grapefruit, susține un metabolism sănătos la administrare, iar uleiul de Mentă poate ajuta la reducerea apetitului și la îmbunătățirea performanței fizice.

Pe lângă beneficiile pentru sănătate, MetaPWR oferă și un parfum stimulant și înălțător, rezultat din combinația unică a ingredientelor sale.

Beneficii principale pentru sănătate:

Promovează un metabolism sănătos

Combate senzațiile de foame

Calmează stomacul

Nu conține stimulanți sau diuretice și este fără calorii

Moduri de utilizare:

Adăugați în apă sau ceai înainte de antrenament pentru un impuls de energie

Luați cu apă înainte de mese pentru a preveni supraalimentarea

Adăugați câteva picături în smoothie-ul preferat

Pentru difuzare, utilizați trei până la patru picături în difuzorul preferat

Ca aditiv alimentar, diluați o picătură în 125 ml de lichid

Vă prezentăm și uleiurile individuale din acest amestec, fiecare având beneficii unice, de la detoxifiere și stimulare a arderii grăsimilor, până la promovarea pierderii în greutate.

Semnificație emoțională și spirituală:

MetaPWR nu este doar benefic din punct de vedere fizic, ci și un ulei al autoiubirii și valorii interioare. Ajută la combaterea alimentației emoționale, rușinii corporale și neglijării corpului. Utilizați afirmații precum “Îmi iubesc corpul” sau “Mă simt mega sexy așa cum sunt”, pentru a vă simți confortabil în propriul corp.

Alte produse:

doTERRA oferă de asemenea Softgeluri cu Amestecul Metabolic Smart & Sassy, o modalitate practică de a te bucura de beneficiile amestecului de uleiuri esențiale. Aceste softgeluri ajută la controlul senzațiilor de foame, sprijinind în același timp metabolismul și starea de spirit.

-8%
Stoc epuizat
249,20 lei 229,26 lei

Toate uleiurile doTERRA sunt 100% pure natural, autentice, neadulterate și de o singură varietate. Acestea conțin numai uleiul plantei mamă și nu includ aditivi sintetici.

Descoperiți puterea MetaPWR și cum vă poate ajuta să duceți un stil de viață sănătos. Vizitați magazinul nostru online și aflați mai multe despre acest produs uimitor!

-8%
102,20 lei 94,02 lei
-8%

PRODUSE doTERRA

doTERRA Grapefruit 15 ml

143,70 lei 132,20 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *