Ce Deep Blue® ar trebui să alegem?

deep-blue

Ulei Deep Blue 5 ml.

Conține o mulțime de uleiuri esențiale. Include verdeață, camfor, mentă, ylang-ylang, helichrysum, bindweed albastru, mușețel albastru și osmanthus.

Acesta este cel mai bun pariu atunci când doriți o modalitate mai intensă de a calma mușchii obosiți după un antrenament sau o zi lungă. Este o parte utilă a tehnicii AromaTouch ® datorită efectului său imediat de furnicături și încălzire asupra pielii. Vă recomandăm să-l folosiți atunci când aveți nevoie de o calmare corporală mai intensă. De asemenea, recomandăm diluarea acestuia cu ulei de cocos fracționat.

Deep Blue Rub: prietennul sportivului si al maseorului

Un favorit de multă vreme doTERRA, Deep Blue Rub/Cream conține toate uleiurile găsite în Deep Blue cu adaos de ulei de frunze de eucalipt și alte ingrediente hidratante. Această cremă este bogată și convenabilă pentru aplicare locală, cu beneficiul suplimentar de hidratare. La fel ca uleiul în sine, aplicarea Deep Blue Rub pe piele vă va oferi o senzație liniștitoare, care este atât răcoritoare, cât și încălzitoare.

Dacă îți place deja acest amestec, crema este o modalitate excelentă de a-l folosi. Crema vă oferă capacitatea de a acoperi o zonă mai mare într-un mod care este la fel de puternic, dar puțin mai puțin puternic decât uleiul Deep Blue. Dacă chiar îți dorești un tratament mai intensiv, poți aplica mai întâi uleiul calmant pe piele și apoi aplica Deep Blue Rub/Cream în zonă.

Alte produse

Dacă aveți pielea sensibilă sau doriți o opțiune prietenoasă copiilor, doTERRA Deep Blue ® Touch este un roll-on diluat cu ulei de cocos fracționat pentru o aplicare sigură și ușoară.

Pentru a profita de linia Deep Blue pe plan intern, puteți profita de Complexul de polifenoli Deep Blue. Deși nu puteți lua intern amestecul de uleiuri Deep Blue, complexul își trage numele de la beneficiile pe care le aduce, care sunt similare cu amestecul de uleiuri esențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *