doTERRA Copaiba 15 ml

275,90 lei

Uleiul esențial de copaiba se extrage dintr-un arbore tropical aromatic, originar din America de Sud. Încă din secolul al XVI-lea, uleiul esențial de copaiba a fost utilizat în cadrul practicilor medicale tradiționale de către nativii din nordul și nord-estul Braziliei.

În stoc

  • Livrare in 3 zile lucratoare
  • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei
  • Verificare la primire
  • Opțiune de plata cu cardul

DESCRIEREA PRODUSULUI

Uleiul de copaiba este foarte utilizat în produse cosmetice precum săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, datorită proprietăților de calmare a pielii. Aplică-l local în combinație cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii.

UTILIZĂRI

  • Adaugă copaiba la crema ta hidratantă, pentru a conferi pielii un aspect sănătos.
  • După o activitate intensă, aplică copaiba cu ulei de cocos fracționat pe picioare, pentru un masaj cu efect calmant.

BENEFICII PRIMARE

  • Considerat unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale, are nenumărate aplicații și beneficii.
  • Este un ulei versatil și poate fi utilizat prin aplicare locală.
  • Parfum cu note lemnoase, de rășină și de pământ.
  • Poate fi combinat cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii.

Descrierea produsului ulei de Copaiba Un membru excepțional al familiei de uleiuri esențiale din rășini, uleiul este extras din copaci de copaiba din pădurea amazoniană. Este un ulei incredibil de versatil care a fost folosit de secole. Astăzi, uleiul esențial de copaiba este larg utilizat în produse cosmetice, inclusiv săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, atât pentru aroma sa plăcută de lemn cât și pentru beneficiile profunde pentru piele. Poate fi folosit și oral pentru a curăța eficient gura și gingiile.

Cu aroma sa caldă și lemnoasă și beneficiile incredibile de calmare a pielii, nu este de mirare că este un ulei esențial favorit al fanilor. Și lucrurile bune tocmai au devenit și mai bune pentru că doTERRA Touch® îl are tot ce îți place despre uleiul esențial de copaiba, disponibil într-un roll-on convenabil de 10 mL. Pentru că este diluat cu ulei de cocos fracționat, doTERRA Touch este o opțiune ideală pentru cei cu sensibilități ale pielii.

Cum folosesc uleiul de Copaiba?

Îngrijirea pielii: Uleiul esențial curăță delicat, calmează și hidratează pielea când este folosit topic. Pentru a-ți păstra tenul clar și sănătos, adaugă o picătură de ulei la tonerul tău facial sau aplică doTERRA Touch direct pe piele înainte de hidratare. Hidratant: Adaugă una sau două picături de ulei într-o loțiune neparfumată la alegerea ta (încearcă loțiunea de mână și corp doTERRA® SPA) și masează în mâini și piele pentru un efect crescut de hidratare. Baie de picioare: Capturați beneficiile de calmare a pielii ale uleiului adăugând două picături într-un bol cu apă caldă cu săruri de Epsom pentru o aromă revigorantă ca parte a unei băi de picioare. Pentru o experiență deosebit de luxoasă, încearcă această rețetă pentru bombe de baie pentru picioare DIY cu ulei de copaiba. Aromă personală: Utilizează uleiul ca o fragranță personală aplicând doTERRA Touch la încheieturile interioare și pe gât. Alternativ, combină uleiul esențial cu uleiuri care complementează aroma sa pământie cum ar fi uleiul de chamomila romană, uleiul de cedru, uleiul de tămâie sau uleiul de Ylang Ylang. Combină într-o sticlă de roll-on, umple restul sticlei cu ulei de cocos fracționat și aplică ca un parfum unic, sursă naturală. Aromă de baie: Oferă-ți tratamentul regal de îngrijire personală folosind uleiul într-o baie calmantă. Adaugă două-trei picături în apa de baie sau combină cu gelul tău de baie preferat înainte de a-l lății în apă. Difuzare: Difuzează câteva picături de ulei esențial într-o cameră însorită pentru o aromă energizantă și stabilizatoare în timpul meditației. Fapt distractiv Procesul de colectare a oleoresinei arborelui de copaiba este unic printre uleiurile esențiale – este prelevată din arbore asemănător cu modul în care sunt prelevați arborii de arțar pentru siropul lor și apoi distilată cu abur pentru a produce uleiul esențial.

Ce este uleiul de Copaiba?

Uleiul esențial este extras din arborele Copaifera officinalis, o varietate de conifer nativ în America Centrală și de Sud. Deși poate crește atât în păduri umede cât și uscate, se dezvoltă cel mai bine în habitatele de pădure tropicală umedă cum ar fi pădurea amazoniană. Arborii înșiși sunt înalți, cu potențialul de a crește la mai mult de 30 de metri. Uleiul esențial este distilat cu abur din oleoresina arborelui de copaiba, o substanță compusă din rășină și uleiuri esențiale.

Ce uleiuri esențiale se combină bine cu uleiul de Copaiba?

Este un ulei cu miros ușor lemnoasă și picant care se combină bine cu o serie de alte arome de uleiuri esențiale. Încearcă să îl combini cu uleiul de Vetiver, uleiul de Lavandă și uleiul de Portocală Sălbatică pentru o aromă odihnitoare sau cu uleiul de Mentă pentru un parfum înviorător.

 

Greutate 0,05 kg
Brand

Cantitate

15 ml

INDICAŢII DE UTILIZARE

  • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
  • Doar pentru uz extern.

PRECAUŢII

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Copaiba 15 ml”

DESCRIEREA PRODUSULUI

Uleiul de copaiba este foarte utilizat în produse cosmetice precum săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, datorită proprietăților de calmare a pielii. Aplică-l local în combinație cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii.

UTILIZĂRI

  • Adaugă copaiba la crema ta hidratantă, pentru a conferi pielii un aspect sănătos.
  • După o activitate intensă, aplică copaiba cu ulei de cocos fracționat pe picioare, pentru un masaj cu efect calmant.

BENEFICII PRIMARE

  • Considerat unul dintre cele mai potente uleiuri esențiale, are nenumărate aplicații și beneficii.
  • Este un ulei versatil și poate fi utilizat prin aplicare locală.
  • Parfum cu note lemnoase, de rășină și de pământ.
  • Poate fi combinat cu un ulei cărăuș sau cu o cremă hidratantă pentru ten, pentru menținerea aspectului sănătos al pielii.

Descrierea produsului ulei de Copaiba Un membru excepțional al familiei de uleiuri esențiale din rășini, uleiul este extras din copaci de copaiba din pădurea amazoniană. Este un ulei incredibil de versatil care a fost folosit de secole. Astăzi, uleiul esențial de copaiba este larg utilizat în produse cosmetice, inclusiv săpunuri, creme, loțiuni și parfumuri, atât pentru aroma sa plăcută de lemn cât și pentru beneficiile profunde pentru piele. Poate fi folosit și oral pentru a curăța eficient gura și gingiile.

Cu aroma sa caldă și lemnoasă și beneficiile incredibile de calmare a pielii, nu este de mirare că este un ulei esențial favorit al fanilor. Și lucrurile bune tocmai au devenit și mai bune pentru că doTERRA Touch® îl are tot ce îți place despre uleiul esențial de copaiba, disponibil într-un roll-on convenabil de 10 mL. Pentru că este diluat cu ulei de cocos fracționat, doTERRA Touch este o opțiune ideală pentru cei cu sensibilități ale pielii.

Cum folosesc uleiul de Copaiba?

Îngrijirea pielii: Uleiul esențial curăță delicat, calmează și hidratează pielea când este folosit topic. Pentru a-ți păstra tenul clar și sănătos, adaugă o picătură de ulei la tonerul tău facial sau aplică doTERRA Touch direct pe piele înainte de hidratare. Hidratant: Adaugă una sau două picături de ulei într-o loțiune neparfumată la alegerea ta (încearcă loțiunea de mână și corp doTERRA® SPA) și masează în mâini și piele pentru un efect crescut de hidratare. Baie de picioare: Capturați beneficiile de calmare a pielii ale uleiului adăugând două picături într-un bol cu apă caldă cu săruri de Epsom pentru o aromă revigorantă ca parte a unei băi de picioare. Pentru o experiență deosebit de luxoasă, încearcă această rețetă pentru bombe de baie pentru picioare DIY cu ulei de copaiba. Aromă personală: Utilizează uleiul ca o fragranță personală aplicând doTERRA Touch la încheieturile interioare și pe gât. Alternativ, combină uleiul esențial cu uleiuri care complementează aroma sa pământie cum ar fi uleiul de chamomila romană, uleiul de cedru, uleiul de tămâie sau uleiul de Ylang Ylang. Combină într-o sticlă de roll-on, umple restul sticlei cu ulei de cocos fracționat și aplică ca un parfum unic, sursă naturală. Aromă de baie: Oferă-ți tratamentul regal de îngrijire personală folosind uleiul într-o baie calmantă. Adaugă două-trei picături în apa de baie sau combină cu gelul tău de baie preferat înainte de a-l lății în apă. Difuzare: Difuzează câteva picături de ulei esențial într-o cameră însorită pentru o aromă energizantă și stabilizatoare în timpul meditației. Fapt distractiv Procesul de colectare a oleoresinei arborelui de copaiba este unic printre uleiurile esențiale – este prelevată din arbore asemănător cu modul în care sunt prelevați arborii de arțar pentru siropul lor și apoi distilată cu abur pentru a produce uleiul esențial.

Ce este uleiul de Copaiba?

Uleiul esențial este extras din arborele Copaifera officinalis, o varietate de conifer nativ în America Centrală și de Sud. Deși poate crește atât în păduri umede cât și uscate, se dezvoltă cel mai bine în habitatele de pădure tropicală umedă cum ar fi pădurea amazoniană. Arborii înșiși sunt înalți, cu potențialul de a crește la mai mult de 30 de metri. Uleiul esențial este distilat cu abur din oleoresina arborelui de copaiba, o substanță compusă din rășină și uleiuri esențiale.

Ce uleiuri esențiale se combină bine cu uleiul de Copaiba?

Este un ulei cu miros ușor lemnoasă și picant care se combină bine cu o serie de alte arome de uleiuri esențiale. Încearcă să îl combini cu uleiul de Vetiver, uleiul de Lavandă și uleiul de Portocală Sălbatică pentru o aromă odihnitoare sau cu uleiul de Mentă pentru un parfum înviorător.

 

Greutate 0,05 kg
Brand

Cantitate

15 ml

INDICAŢII DE UTILIZARE

  • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
  • Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
  • Doar pentru uz extern.

PRECAUŢII

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Copaiba 15 ml”

Produse compatibile