Coriandru (frunză) – Cilantro
Utilizările coriandrului (frunză) în bucătărie sunt in nite! Adaugă rapid o aromă proaspătă savuroasă la cărnuri, salate, sosuri și soteuri. Aroma distinctă de ierburi va revigora negreșit orice fel de mâncare!
UTILIZĂRI
- Adaugă-l la soteuri, salate și sosuri, pentru a te bucura de aroma deosebită de coriandru (frunză).
- Nu mai pierde timpul tăind mărunt ierburi de coriandru; facilitează-ti sarcina de gătit, folosind ulei esential de Cilantro (frunză).
BENEFICII PRIMARE
- Cunoscut ca ingredient culinar fundamental, uleiul de coriandru (frunză) este extras dintr-un tip de ierburi cunoscute pentru numeroasele lor utilizări și beneficii în bucătărie.
- Obtinut din frunzele plantei de Cilantro, uleiul esential de Cilantro are o aromă clară și proaspătă care conferă alimentelor o savoare bogată și revigorată.
- Are un parfum delicat de ierburi.
- Ideal pentru sosuri făcute în casă, salate și o varietate de mâncăruri savuroase, îmbogătind mâncărurile cu aroma sa de ierburi.
Coriandrul este cunoscut și sub numele de pătrunjel chinezesc sau frunză de Cilantro chinezesc și este o componentă importantă în bucătăria asiatică.
Uleiul esențial de Cilantro este extras din frunzele plantei prin distilare cu abur.
Uleiul esențial de Cilantro poate ajuta în caz de infecții, diaree și alte probleme digestive.
Unele studii arată că uleiul poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sânge și la îmbunătățirea sănătății inimii.
În plus, acest ulei are proprietăți antiseptice și poate fi utilizat pentru curățarea pielii sau ca deodorant natural.
Pentru a obține beneficiile maxime ale uleiului esențial de Cilantro, acesta poate fi folosit ca aditiv în alimente sau diluat în ulei de bază și masat pe corp.
În general, uleiul este unul dintre cele mai populare uleiuri esențiale în bucătăria asiatică și este utilizat pe scară largă în medicină și cosmetologie.
Are un efect pozitiv asupra scăderii nivelului de zahăr din sânge.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.