UTILIZĂRI
- Adaugă Cardamom la pâine, smoothie-uri, cărnuri și salate, pentru a potenta aroma mâncărurilor.
- Utilizează uleiul în locul semintelor de cardamom, pentru a intensifica savoarea a numeroase retete gustoase.
BENEFICII PRIMARE
- Cunoscut drept unul dintre cele mai aromate uleiuri esentiale.
- O componentă aromatică versatilă, utilizată pe scară largă în întreaga lume în preparate culinare savuroase, este de obicei utilizat sub formă de seminte strivite, pentru a permite ieșirea uleiului și a aromei puternice.
- Aromă răcoroasă, mentolată și ierbacee, ideală pentru supe, salate și asezonarea retetelor savuroase.
Uleiuri care se combină bine cu uleiul Cardamomul, ca un ulei universal și liniștitor, se potrivește bine cu uleiuri calde, picante, precum și cu uleiuri florale și citrice. Indiferent dacă creați propriul amestec de uleiuri esențiale pentru difuzor sau căutați cel mai bun însoțitor pentru cardamom, luați în considerare utilizarea uleiurilor esențiale de scorțișoară, cuișoare, ghimbir, lemn de cedru, lemn de santal, vetiver, mărar, patchouli, ylang-ylang sau citrice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.