MetaPWR Advantage

doTERRA Meta PWR Advantage 30 sachet

Ce este MetaPWR Advantage?
Deși majoritatea oamenilor cred că îmbătrânirea afectează metabolismul – ceea ce este parțial adevărat – la rândul său,
metabolismul afectează îmbătrânirea sănătoasă. Sistemul MetaPWR, în special MetaPWR Advantage, intervine în relația dintre metabolism și îmbătrânire, prin NAD+, NADH și colagen.

Guasha – ce beneficii am putea avea de la masajul cu acest dispozitiv magic?

Gua Sha

Mic, dar puternic aliat împotriva ridurilor – Gua Sha
Primele surse care descriu acest instrument chinezesc de masaj și tratament datează din perioada dinastiei Ming. Demonstrându-și proprietățile pozitive pentru sănătate, acesta este popular și până în prezent în Asia, dar devine din ce în ce mai apreciat și căutat și în Europa. Practicanții masajului Guasha (刮痧; Gua sha) îl consideră util pentru ameliorarea durerii, precum și pentru creșterea circulației sângelui și a fluxului de energie. Deși există multe studii chinezești despre eficacitatea gua sha, doar recent cercetătorii din afara Asiei au început să-și publice propriile descoperiri.

Beneficiile uleiului de semințe de chimen negru

Uleiul de semințe de chimen negru

Uleiul de semințe de chimen negru, o componentă ancestrală utilizată în Orientul Mijlociu, Africa și Asia de secole, credem că merită să fie inclus în colecția voastră. Recunoaștem că uleiurile nu sunt o categorie nouă în lumea frumuseții naturale. Există argan, cocos, avocado și jojoba – toate acestea și-au câștigat meritatul loc pe etichetele produselor de îngrijire a pielii.

Beneficiile uleiului de baobab – tinerețea și pielea frumoasă într-o singură picătură

Beneficiile uleiului de baobab

Semintele arborelui Baobab, care au o formă reniformă și o dimensiune de aproximativ 15 milimetri, sunt încorporate în pulpa fructului. Uleiul obținut din semințele de Adansonia Digitata (uleiul de baobab), recomandat pentru multe aplicații cosmetice, este obținut prin procesul de presare la rece.

Apa de trandafir – aplicații și beneficii

Apa de trandafir - aplicații și beneficii

Apa de trandafir din soiul Rosa Damascena este un produs care calmează, curăță și tonifică pielea fără a o irita și este potrivită pentru orice tip de piele. După ce o adăugați în rutina dvs. de îngrijire a pielii, veți observa o serie de schimbări pozitive.
Apa de trandafir a fost folosită în ritualurile de frumusețe de-a lungul secolelor, datorită proprietăților sale hidratante și calmante, antiseptice, antiinflamatorii și antibacteriene, devenind un produs preferat de multe femei.

dozator de picături sau rolă

dozator de picături sau rolă ulei

Bine ați venit în lumea magică a uleiurilor esențiale și a accesoriilor pentru acestea! Astăzi vă voi povesti despre cea mai recentă descoperire a noastră – un flacon cu rolă făcut din sticlă frumoasă de culoare maro (chihlimbar). Această mică minune este irezistibilă și nu puteți să nu o iubiți! Cu aplicatorul de rolă convenabil, puteți să vă pregătiți rețete cosmetice cu uleiuri acasă și să le aplicați rapid și ușor. Vă va uimi cât de repede puteți crea propriile amestecuri care să vă întărească imunitatea sau să creați un parfum unic pentru voi.