Ulei esențial de roiniță: Soluția naturală pentru eliminarea eficientă a virusurilor herpetice

Ulei esențial de roiniță: Soluția naturală pentru eliminarea eficientă a virusurilor herpetice

Uleiul esențial de roiniță (Melissa officinalis) este cunoscut pentru proprietățile sale antivirale și este utilizat în diverse aplicații medicale, inclusiv în tratamentul infecțiilor herpetice. Mai multe studii arată că uleiul de roiniță poate inhiba eficient replicarea virusurilor herpes, cum ar fi virusul herpes simplex tip 1 (HSV-1) și tip 2 (HSV-2).

Tulburările alimentare și recuperarea alimentației intuitive

Tulburările alimentare și recuperarea alimentației intuitive

Într-o lume în care stresul și ritmul rapid al vieții ne îndepărtează adesea de nevoile și bunăstarea noastră autentică, eTERIKO oferă o cale spre recuperare și armonie. Prin magia aromaterapiei și puterea naturii, misiunea noastră este să vă susținem în descoperirea unui echilibru sănătos între minte și corp. În acest articol, vom explora cum uleiurile esențiale pot deveni cheia pentru deblocarea porții către auto-cunoaștere și auto-îngrijire, în special când vine vorba de depășirea tulburărilor alimentare și recuperarea alimentației intuitive. Descoperiți împreună cu noi cum puterea delicată a aromelor vă poate ghida pe drumul către pacea interioară și sănătatea fizică, susținându-vă să trăiți în armonie completă cu voi înșivă.

doTERRA – uleiuri esențiale de înaltă calitate

doTERRA eteriko

De la început, misiunea doTERRA a fost și continuă să fie distribuirea de uleiuri esențiale de cea mai bună calitate în armonie cu natura. Un grup de oameni care au experimentat personal efectele acestor uleiuri prețioase a realizat această viziune. Ei au fondat compania numită “doTERRA”. Numele este derivat din latină și înseamnă “darul Pământului”.

MetaPWR Advantage

doTERRA Meta PWR Advantage 30 sachet

Ce este MetaPWR Advantage?
Deși majoritatea oamenilor cred că îmbătrânirea afectează metabolismul – ceea ce este parțial adevărat – la rândul său,
metabolismul afectează îmbătrânirea sănătoasă. Sistemul MetaPWR, în special MetaPWR Advantage, intervine în relația dintre metabolism și îmbătrânire, prin NAD+, NADH și colagen.

Beneficiile uleiului de semințe de chimen negru

Uleiul de semințe de chimen negru

Uleiul de semințe de chimen negru, o componentă ancestrală utilizată în Orientul Mijlociu, Africa și Asia de secole, credem că merită să fie inclus în colecția voastră. Recunoaștem că uleiurile nu sunt o categorie nouă în lumea frumuseții naturale. Există argan, cocos, avocado și jojoba – toate acestea și-au câștigat meritatul loc pe etichetele produselor de îngrijire a pielii.

Beneficiile uleiului de baobab – tinerețea și pielea frumoasă într-o singură picătură

Beneficiile uleiului de baobab

Semintele arborelui Baobab, care au o formă reniformă și o dimensiune de aproximativ 15 milimetri, sunt încorporate în pulpa fructului. Uleiul obținut din semințele de Adansonia Digitata (uleiul de baobab), recomandat pentru multe aplicații cosmetice, este obținut prin procesul de presare la rece.