Guasha – ce beneficii am putea avea de la masajul cu acest dispozitiv magic?

Gua Sha

Mic, dar puternic aliat împotriva ridurilor – Gua Sha
Primele surse care descriu acest instrument chinezesc de masaj și tratament datează din perioada dinastiei Ming. Demonstrându-și proprietățile pozitive pentru sănătate, acesta este popular și până în prezent în Asia, dar devine din ce în ce mai apreciat și căutat și în Europa. Practicanții masajului Guasha (刮痧; Gua sha) îl consideră util pentru ameliorarea durerii, precum și pentru creșterea circulației sângelui și a fluxului de energie. Deși există multe studii chinezești despre eficacitatea gua sha, doar recent cercetătorii din afara Asiei au început să-și publice propriile descoperiri.

Uleiul de Baobab – tinerețea și pielea frumoasă într-o singură picătură

Beneficiile uleiului de baobab

Semintele arborelui Baobab, care au o formă reniformă și o dimensiune de aproximativ 15 milimetri, sunt încorporate în pulpa fructului. Uleiul obținut din semințele de Adansonia Digitata (uleiul de baobab), recomandat pentru multe aplicații cosmetice, este obținut prin procesul de presare la rece.

Apa de trandafir – aplicații și beneficii

Apa de trandafir - aplicații și beneficii

Apa de trandafir din soiul Rosa Damascena este un produs care calmează, curăță și tonifică pielea fără a o irita și este potrivită pentru orice tip de piele. După ce o adăugați în rutina dvs. de îngrijire a pielii, veți observa o serie de schimbări pozitive.
Apa de trandafir a fost folosită în ritualurile de frumusețe de-a lungul secolelor, datorită proprietăților sale hidratante și calmante, antiseptice, antiinflamatorii și antibacteriene, devenind un produs preferat de multe femei.

dozator de picături sau rolă

dozator de picături sau rolă ulei

Bine ați venit în lumea magică a uleiurilor esențiale și a accesoriilor pentru acestea! Astăzi vă voi povesti despre cea mai recentă descoperire a noastră – un flacon cu rolă făcut din sticlă frumoasă de culoare maro (chihlimbar). Această mică minune este irezistibilă și nu puteți să nu o iubiți! Cu aplicatorul de rolă convenabil, puteți să vă pregătiți rețete cosmetice cu uleiuri acasă și să le aplicați rapid și ușor. Vă va uimi cât de repede puteți crea propriile amestecuri care să vă întărească imunitatea sau să creați un parfum unic pentru voi.

Diferența dintre uleiurile esențiale și extractele vegetale

Doterra Essential Oils Ulei

Întrebările frecvente adresate echipei noastre sunt cele legate de metodele de obținere a uleiurilor esențiale și de motivul pentru care o picătură de mentă este echivalentă cu 23 de ceaiuri de mentă. Am decis să explicăm în mod succint diferența dintre magie și focalizare în terapia aromaterapie.

Amestec pentru piele fericită

Ulei Doterra eTERIKO Vetiver Copaiba Petitgrain

Această combinație de uleiuri esențiale este destinată pielii cu mâncărime, care devine mai delicată odată cu înaintarea în vârstă și poate deveni mai sensibilă la iritații și inflamații. Amestecul conține trei tipuri de uleiuri esențiale: Vetiver, Copaiba și Petitgrain.

Când aceste trei uleiuri sunt combinate, rezultatul este un miros unic, care poate avea un efect pozitiv nu numai asupra pielii, ci și asupra stării de spirit, a bunăstării psihice și fizice. Această combinație poate fi utilizată într-un difuzor, adăugată în baie sau utilizată ca ulei de masaj.

Roll-on pentru a calma colita

1984

4 picături de ulei esențial de eucalipt 3 picături de ulei esențial de rozmarin 3 picături de ulei esențial de arbore de ceai 3 picături de ulei esențial de ghimbir Ulei de cocos fracționat sau ulei purtător la alegere Materiale: sticla roll-on de 10 ml 1. Тurnati picăturile de ulei esențial în sticlă 2. Completați […]

Unguent pentru reducerea durerilor artritice

1985

Adesea uităm că durerea are efecte nedorite asupra stării noastre de spirit, ducând la depresie, frică, anxietate, insomnie. Ce poate fi mai bun decât să poți scăpa de ea cu mijloace naturale? 14 picături de ulei esențial de eucalipt 14 picături de ulei esențial de maghiran/ulei parfumat 7 picături de ulei esențial de lavandă 7 […]

Ce se află în spatele Adaptiv® Anti-Stress Essential Blend

2041

Știința uleiurilor esențiale din spatele Adaptiv CUMPĂRĂ AICI 1. Portocală sălbatică – Portocala sălbatică este folosită în mod obișnuit în amestecurile de uleiuri esențiale datorită aromei sale unice, energizante, dar calmante. Cercetările clinice arată că, datorită concentrației de limonen, aplicarea aromatică și topică a portocalei sălbatice ajută la crearea unei atmosfere pozitive, relaxante. 2. Lavandă […]