Făcând parte din aceeași familie cu menta, Busuiocul este o plantă bene că utilizată deseori la gătit. Busuiocul dă oaromă proaspătă de ierburi cărnurilor, pastelor și aperitivelor.Adăugat la gătit sau folosit la ornat, busuiocul învioreazănegreșit preparatele culinare.
UTILIZĂRI
- Adaugă-l la retetele tale italienești preferate, pentru un gust de ierburi revigorant.
- Ori de câte ori un preparat culinar savuros necesită Basil uscat, înlocuiește ierburile cu ulei esential, pentru mai multă savoare.
- Folosește uleiul la salate, supe și pentru asezonarea cărnurilor sau a mâncărurilor savuroase, cu o aromă de pământ și ierburi.
- Adaugă o picătură de ulei la vinegrete și sosuri; folosește-l pentru a stropi pâinea proaspăt coaptă sau a completa un aperitiv.
BENEFICII PRIMARE
- Este un aromatizant alimentar versatil, utilizat pe scară largă în întreaga lume la numeroase preparate culinare.
- Miros și aromă incredibil de puternice atunci când este folosit la gătit, permitând utilizatorului să obtină mult cu putin.
- Aromă ierbacee ideală pentru supe, salate și asezonarea retetelor savuroase.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.