Ce se află în spatele Adaptiv® Anti-Stress Essential Blend

Adaptive

Știința uleiurilor esențiale din spatele Adaptiv

CUMPĂRĂ AICI

1. Portocală sălbatică – Portocala sălbatică este folosită în mod obișnuit în amestecurile de uleiuri esențiale datorită aromei sale unice, energizante, dar calmante. Cercetările clinice arată că, datorită concentrației de limonen, aplicarea aromatică și topică a portocalei sălbatice ajută la crearea unei atmosfere pozitive, relaxante.

2. Lavandă – Mirosul calmant și relaxant al uleiului esențial de lavandă este adesea considerat baza aromoterapiei moderne, iar în ultimul secol s-a găsit o cantitate semnificativă de dovezi care susțin acest lucru. Indiferent dacă sunt aplicate local sau aromatic, studiile clinice umane confirmă capacitatea aromei de lavandă de a crea o atmosferă pozitivă, de a reduce anxietatea și stresul și de a crea un mediu liniștit.

3. Copaiba – Ca ulei esențial cu cea mai mare concentrație cunoscută de beta-cariofilenă, spectrul de beneficii al Copaiba este aproape nesfârșit. Deși este cunoscut în primul rând pentru utilizarea în practicile tradiționale de wellness și pentru că este excelent pentru piele atunci când este aplicat local, concentrația bogată de beta-cariofilenă conferă și o aromă revigorantă.

4. Menta – Compusul aromatic volatil dominant in chimia uleiului esential de menta este cetona monoterpenica, carvona. Alături de beneficiile atunci când sunt aplicate local (în special, proprietăți de curățare), studiile clinice inițiale umane arată că uleiurile esențiale bogate în carvonă (mentă și fenicul) au o aromă tonifică și înălțătoare, care energizează.

5. Magnolia – Magnolia are una dintre cele mai mari concentrații de alcool monoterpenic, linalol. Alături de numeroasele lor beneficii atunci când sunt aplicate local, studiile preclinice arată că uleiurile esențiale bogate în linalol promovează o atmosferă calmă, relaxantă.

6. Rozmarinul are o compoziție chimică unică, incluzând concentrații semnificative de 1,8-cineol, camfor și alfa-pinen. Combinația acestor trei monoterpene creează o aromă distinctă despre care cercetările clinice inițiale sugerează că poate susține sentimentele de vigilență și concentrare, precum și reducerea sentimentelor de stres.

7. Neroli- Neroli este unic prin faptul că are multe dintre caracteristicile uleiurilor esențiale bogate în linalol și acetat de linalil, dar pentru că este derivat din arborele de citrice (Citrus aurantium), are și concentrații semnificative de limonen. Mai multe studii clinice confirmă capacitatea uleiului esențial de Neroli de a calma atunci când este utilizat aromatic.

8. Sweetgum -Liquidambar, numit mai frecvent „sweetgum”, produce o sevă rășinoasă (chihlimbar lichid) care poate fi distilată cu abur pentru a produce un ulei esențial cu o gamă largă de proprietăți. Substanța rezultată este o combinație unică de compuși aromatici volatili care nu se găsesc adesea în alte uleiuri esențiale și emite o aromă unică cu note de pin, florale și picante. Deși este cunoscut în primul rând pentru beneficiile sale pentru piele atunci când este aplicat local, uleiul esențial de gumă dulce este adesea folosit pentru a promova o atmosferă liniștită.

De ce ar trebui să folosesc Adaptiv Blend?

Toți avem nevoile noastre unice. Uleiurile esențiale sunt un mijloc convenabil și eficient de a vă menține bunăstarea emoțională. Experimentarea este cea mai bună modalitate de a afla ce funcționează pentru tine, dar știința oferă câteva dovezi convingătoare că felul în care parfumul ne afectează este extrem de individual. Formulat cu cantități precise din multe dintre cele mai înălțătoare uleiuri ale naturii, Adaptiv poate fi uleiul tău pentru a menține o atmosferă calmă și revigorantă din care să tragi pozitivitate pe tot parcursul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *