doTERRA Alpha CRS™+ Supliment alimentar cu plante, carnitină, acid alfa-lipoic, coenzima Q10 și quercetină

487,00 lei 428,56 lei

Alpha CRS™+ – Putere din natură pentru motorul dvs. interior. Cu polifenoli puternici și extracte speciale de plante pentru sprijinul optim al rețelei dvs. corporale. Hrăniți-vă și întăriți-vă din interior!

În stoc

 • Livrare in 3 zile lucratoare
 • Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei
 • Verificare la primire
 • Opțiune de plata cu cardul

SKU: 60204829 Categorii: ,

DESCRIEREA PRODUSULUI

Alpha CRS™+ ajută la funcționarea optimă a sistemului intern. Unicitatea sa este dată de combinația exclusivă de extracte din plante standardizate, cu doze mari de polifenoli cu acțiune puternică. Formula specializată a produsului Alpha CRS+ a fost concepută pentru a susține elementele care alcătuiesc rețeaua internă a organismului. Alpha CRS oferă beneficii optime, care ne permit să ne hrănim organismul din interior spre exterior.

UTILIZĂRI

 • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
 • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
 • A nu se depăși porția recomandată.

Alpha CRS+ doTERRA beneficii

 • Formulă unică exclusivă cu carnitină, acid alfa-lipoic, coenzima Q10 și quercetină.
 • Conține extracte de tămâie (rășină), ceai verde (frunză) și turmeric (rădăcină).
 • Se prezintă sub formă de capsule vegetale, simplu de

•  Extract pudră de Scutellaria Baicalensis

 • Este un antioxidant *
 • Susține sănătatea articulațiilor.*
 • Îmbunătățește *
 • Menține flexibilitatea articulațiilor și protejează *
 • Contribuie la funcționarea corectă a mușchilor scheletici în timpul activității fizice normale, a exercițiilor fizice sau a activităților
 • Extract de ceai verde (Camellia sinensis, frunză)
 • Ajută la menținerea sănătății inimii/ajută la susținerea unui stil de viață benefic pentru sistemul cardiovascular.
 • Extract de struguri (Vitis vinifera, sămânță)
 • S-a constatat că proantocianidinele din semințele de struguri au o serie de proprietăți *

Ingrediente: Extract de Scutellaria Baicalensis (rădăcină), agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză; extract de anghinare (Cynara scolymus, frunză), extract de Boswellia serrata (rășină), hidroclorură de acetil-L-carnitină, cărăuș: maltodextrină, acid alfa-lipoic, extract de Polygonum cuspidatum (rădăcină), extract de Punica granatum (fruct), dihidrat de quercetină, săruri de calciu ai acizilor grași, coenzima Q10, extract de Camellia sinensis (frunză), agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract de Ginkgo biloba (frunză), extract de Curcuma longa (rădăcină), agent antiaglomerare: silicat de calciu; extract de Sesamum indicium (susan, sămânță), extract de Vitis vinifera (sămânță), extract de Ananas comosus (tulpină), extract de chimen (Carum carvi, sămânță), extract de ghimbir (Zingiber officinale, rădăcină), extract de mentă (Mentha Piperita, frunză), extract de Pinus massoniana (scoarță).

Descrierea produsului Alpha CRS+

Antioxidanții sunt printre cele mai importante componente nutriționale ale sănătății noastre. O substanță cu proprietăți antioxidante inhibă oxidarea moleculară care generează radicali liberi – acești radicali liberi pot declanșa reacții în lanț care pot deteriora celulele. Antioxidanții ajută organismul dvs. să gestioneze stresul oxidativ și asigură funcționarea optimă a inimii, sistemului cardiovascular, creierului și sistemului nervos.

Deși aceste substanțe puternice sunt prezente în concentrații mari în multe alimente naturale integrale, deseori este dificil să se consume cantități suficiente în fiecare zi. Cu cea mai cuprinzătoare protecție împotriva oxidării, Alpha CRS+ oferă sprijin zilnic pentru vitalitatea celulară printr-un supliment alimentar ușor de utilizat.

Ce face Alpha CRS+ unic?

Antioxidanții sunt unul dintre cele mai populare suplimente alimentare, dar Alpha CRS+ Complex de vitalitate celulară oferă o combinație proprietară de extracte naturale de plante care îl fac unic. Alpha CRS+ conține amestecul proprietar doTERRA de antioxidanți și longevitate celulară, care include doze potente de polifenoli puternici – incluzând baicalină din rădăcina de Scutellaria, resveratrol din Polygonum cuspidatum, extract de rodie, proantocianidine din semințe de struguri, curcumin din rădăcina de turmeric și silimarina din armurariu, toate sprijinind funcția celulară sănătoasă.

Alte ingrediente din Alpha CRS+ susțin diferite sisteme ale corpului și acționează prin canale specifice pentru a promova bunăstarea generală. Un extract standardizat din Boswellia serrata pentru acidul boswellic susține răspunsul inflamator sănătos în celule. Un extract de Gingko biloba este inclus pentru a sprijini claritatea mentală și funcționarea. Alpha CRS+ susține, de asemenea, energia celulară în mod natural, adăugând coenzima Q10, quercetina, acidul alpha-lipoic și acetyl-L-carnitina. Cu aceste ingrediente, Alpha CRS+ este cu adevărat cel mai cuprinzător supliment antioxidant de pe piață.

Alpha CRS+ abordează problemele digestive care sunt adesea asociate cu suplimentele alimentare, conținând amestecul de plante pentru calmarea stomacului, pentru a preveni disconfortul stomacal. În cele din urmă, a fost formulat special pentru a fi luat zilnic împreună cu xEO Mega® și Microplex VMz® ca bază completă de suplimentare pentru vitalitate și sănătate de lungă durată. Combinarea unei diete sănătoase și echilibrate cu suplimentele alimentare incluse în doTERRA Lifelong Vitality Pack® poate ajuta la menținerea sănătății și bunăstării.

 

Aplicații și beneficii ale Alpha CRS+

După cum s-a menționat, Alpha CRS+ ajută la inhibarea procesului de oxidare care produce radicali liberi. Reducând stresul oxidativ asupra ADN-ului și altor structuri celulare critice din corp, Alpha CRS+ sprijină funcția celulară sănătoasă și metabolismul.

Nu este doar important să evităm stresul oxidativ, dar este și crucial să avem o producție de energie sănătoasă pentru celule. Alpha CRS+ susține energia celulară, sprijinind mitocondriile sănătoase și furnizând factori de producție a energiei metabolice.

Am menționat importanța evitării stresului oxidativ și importanța energiei celulare, dar pentru a menține corpul sănătos și puternic, este de asemenea important să găsim un supliment care să susțină funcția imună sănătoasă a celulelor. Din fericire, acest amestec proprietar susține de asemenea funcția imună celulară sănătoasă în organism.

Deși multe suplimente se concentrează pe beneficii pentru corp, suplimentele doTERRA încearcă, de asemenea, să susțină funcția creierului și concentrarea mentală. Pentru cei care doresc un creier sănătos, este important de menționat că Alpha CRS+ sprijină claritatea mentală și funcționarea creierului.

Formula specializată a lui Alpha CRS+ a fost dezvoltată pentru a oferi utilizatorului beneficii optime, în special în ceea ce privește sănătatea celulară. Alpha CRS+ conține cantități potente de polifenoli puternici într-un amestec proprietar pentru longevitatea celulară.

Deoarece antioxidanții ne ajută să evităm stresul oxidativ, este important să găsim un supliment care să ofere suport antioxidant adecvat în corp. Formula Alpha CRS+ conține extract standardizat de Gingko biloba pentru un suport antioxidant suplimentar și pentru promovarea funcției cognitive corecte.

Aveți nevoi dietetice speciale? Dacă aveți restricții dietetice, formula Alpha CRS+ oferă o opțiune viabilă de suplimentare. Alpha CRS+ este fabricat cu capsule vegetale fără sulfați de sodiu lauril și nu conține lapte, grâu sau produse animale.

Pentru mulți, consumul de suplimente alimentare tradiționale nu este o opțiune datorită disconfortului cauzat de ingredientele din suplimente. Din fericire, formula Alpha CRS+ a fost dezvoltată pentru a preveni disconfortul stomacal.

Alpha CRS+ oferă beneficii pentru sănătate în fiecare capsulă, astfel încât să puteți avea o viață plină de energie și vitalitate. Pentru a experimenta beneficiile, combinați suplimentul cu o dietă sănătoasă și echilibrată.

Mod de utilizare și dozare

Luați 4 capsule zilnic cu mâncare. Se poate lua 2 capsule dimineața și 2 seara.

Concluzie:

Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar care să susțină vitalitatea celulară, să ofere sprijin antioxidant și să vă ajute să vă simțiți cu adevărat la cel mai bun nivel, Alpha CRS+ este răspunsul. Într-o piață înghesuită de opțiuni, Alpha CRS+ se remarcă datorită formulării sale specializate și beneficiilor sale multiple. Alăturați-vă multor alți utilizatori mulțumiți și adăugați Alpha CRS+ în regimul dvs. zilnic de suplimentare!

 

 

 

Greutate 0,2 kg
Brand

INDICAŢII DE UTILIZARE

Doza recomandată (adulți): a se administra 4 capsule pe zi, în timpul meselor.

PRECAUȚII

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se consuma de către femeile gravide sau care alăptează și de copiii sub 18 ani. Persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A nu se consuma în aceeași zi cu alte produse care conțin ceai verde. A nu se consuma pe stomacul gol. Nerecomandat persoanelor care urmează un tratament cu anticoagulante.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Alpha CRS™+ Supliment alimentar cu plante, carnitină, acid alfa-lipoic, coenzima Q10 și quercetină”

DESCRIEREA PRODUSULUI

Alpha CRS™+ ajută la funcționarea optimă a sistemului intern. Unicitatea sa este dată de combinația exclusivă de extracte din plante standardizate, cu doze mari de polifenoli cu acțiune puternică. Formula specializată a produsului Alpha CRS+ a fost concepută pentru a susține elementele care alcătuiesc rețeaua internă a organismului. Alpha CRS oferă beneficii optime, care ne permit să ne hrănim organismul din interior spre exterior.

UTILIZĂRI

 • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
 • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
 • A nu se depăși porția recomandată.

Alpha CRS+ doTERRA beneficii

 • Formulă unică exclusivă cu carnitină, acid alfa-lipoic, coenzima Q10 și quercetină.
 • Conține extracte de tămâie (rășină), ceai verde (frunză) și turmeric (rădăcină).
 • Se prezintă sub formă de capsule vegetale, simplu de

•  Extract pudră de Scutellaria Baicalensis

 • Este un antioxidant *
 • Susține sănătatea articulațiilor.*
 • Îmbunătățește *
 • Menține flexibilitatea articulațiilor și protejează *
 • Contribuie la funcționarea corectă a mușchilor scheletici în timpul activității fizice normale, a exercițiilor fizice sau a activităților
 • Extract de ceai verde (Camellia sinensis, frunză)
 • Ajută la menținerea sănătății inimii/ajută la susținerea unui stil de viață benefic pentru sistemul cardiovascular.
 • Extract de struguri (Vitis vinifera, sămânță)
 • S-a constatat că proantocianidinele din semințele de struguri au o serie de proprietăți *

Ingrediente: Extract de Scutellaria Baicalensis (rădăcină), agent de glazurare: hidroxipropilmetilceluloză; extract de anghinare (Cynara scolymus, frunză), extract de Boswellia serrata (rășină), hidroclorură de acetil-L-carnitină, cărăuș: maltodextrină, acid alfa-lipoic, extract de Polygonum cuspidatum (rădăcină), extract de Punica granatum (fruct), dihidrat de quercetină, săruri de calciu ai acizilor grași, coenzima Q10, extract de Camellia sinensis (frunză), agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract de Ginkgo biloba (frunză), extract de Curcuma longa (rădăcină), agent antiaglomerare: silicat de calciu; extract de Sesamum indicium (susan, sămânță), extract de Vitis vinifera (sămânță), extract de Ananas comosus (tulpină), extract de chimen (Carum carvi, sămânță), extract de ghimbir (Zingiber officinale, rădăcină), extract de mentă (Mentha Piperita, frunză), extract de Pinus massoniana (scoarță).

Descrierea produsului Alpha CRS+

Antioxidanții sunt printre cele mai importante componente nutriționale ale sănătății noastre. O substanță cu proprietăți antioxidante inhibă oxidarea moleculară care generează radicali liberi – acești radicali liberi pot declanșa reacții în lanț care pot deteriora celulele. Antioxidanții ajută organismul dvs. să gestioneze stresul oxidativ și asigură funcționarea optimă a inimii, sistemului cardiovascular, creierului și sistemului nervos.

Deși aceste substanțe puternice sunt prezente în concentrații mari în multe alimente naturale integrale, deseori este dificil să se consume cantități suficiente în fiecare zi. Cu cea mai cuprinzătoare protecție împotriva oxidării, Alpha CRS+ oferă sprijin zilnic pentru vitalitatea celulară printr-un supliment alimentar ușor de utilizat.

Ce face Alpha CRS+ unic?

Antioxidanții sunt unul dintre cele mai populare suplimente alimentare, dar Alpha CRS+ Complex de vitalitate celulară oferă o combinație proprietară de extracte naturale de plante care îl fac unic. Alpha CRS+ conține amestecul proprietar doTERRA de antioxidanți și longevitate celulară, care include doze potente de polifenoli puternici – incluzând baicalină din rădăcina de Scutellaria, resveratrol din Polygonum cuspidatum, extract de rodie, proantocianidine din semințe de struguri, curcumin din rădăcina de turmeric și silimarina din armurariu, toate sprijinind funcția celulară sănătoasă.

Alte ingrediente din Alpha CRS+ susțin diferite sisteme ale corpului și acționează prin canale specifice pentru a promova bunăstarea generală. Un extract standardizat din Boswellia serrata pentru acidul boswellic susține răspunsul inflamator sănătos în celule. Un extract de Gingko biloba este inclus pentru a sprijini claritatea mentală și funcționarea. Alpha CRS+ susține, de asemenea, energia celulară în mod natural, adăugând coenzima Q10, quercetina, acidul alpha-lipoic și acetyl-L-carnitina. Cu aceste ingrediente, Alpha CRS+ este cu adevărat cel mai cuprinzător supliment antioxidant de pe piață.

Alpha CRS+ abordează problemele digestive care sunt adesea asociate cu suplimentele alimentare, conținând amestecul de plante pentru calmarea stomacului, pentru a preveni disconfortul stomacal. În cele din urmă, a fost formulat special pentru a fi luat zilnic împreună cu xEO Mega® și Microplex VMz® ca bază completă de suplimentare pentru vitalitate și sănătate de lungă durată. Combinarea unei diete sănătoase și echilibrate cu suplimentele alimentare incluse în doTERRA Lifelong Vitality Pack® poate ajuta la menținerea sănătății și bunăstării.

 

Aplicații și beneficii ale Alpha CRS+

După cum s-a menționat, Alpha CRS+ ajută la inhibarea procesului de oxidare care produce radicali liberi. Reducând stresul oxidativ asupra ADN-ului și altor structuri celulare critice din corp, Alpha CRS+ sprijină funcția celulară sănătoasă și metabolismul.

Nu este doar important să evităm stresul oxidativ, dar este și crucial să avem o producție de energie sănătoasă pentru celule. Alpha CRS+ susține energia celulară, sprijinind mitocondriile sănătoase și furnizând factori de producție a energiei metabolice.

Am menționat importanța evitării stresului oxidativ și importanța energiei celulare, dar pentru a menține corpul sănătos și puternic, este de asemenea important să găsim un supliment care să susțină funcția imună sănătoasă a celulelor. Din fericire, acest amestec proprietar susține de asemenea funcția imună celulară sănătoasă în organism.

Deși multe suplimente se concentrează pe beneficii pentru corp, suplimentele doTERRA încearcă, de asemenea, să susțină funcția creierului și concentrarea mentală. Pentru cei care doresc un creier sănătos, este important de menționat că Alpha CRS+ sprijină claritatea mentală și funcționarea creierului.

Formula specializată a lui Alpha CRS+ a fost dezvoltată pentru a oferi utilizatorului beneficii optime, în special în ceea ce privește sănătatea celulară. Alpha CRS+ conține cantități potente de polifenoli puternici într-un amestec proprietar pentru longevitatea celulară.

Deoarece antioxidanții ne ajută să evităm stresul oxidativ, este important să găsim un supliment care să ofere suport antioxidant adecvat în corp. Formula Alpha CRS+ conține extract standardizat de Gingko biloba pentru un suport antioxidant suplimentar și pentru promovarea funcției cognitive corecte.

Aveți nevoi dietetice speciale? Dacă aveți restricții dietetice, formula Alpha CRS+ oferă o opțiune viabilă de suplimentare. Alpha CRS+ este fabricat cu capsule vegetale fără sulfați de sodiu lauril și nu conține lapte, grâu sau produse animale.

Pentru mulți, consumul de suplimente alimentare tradiționale nu este o opțiune datorită disconfortului cauzat de ingredientele din suplimente. Din fericire, formula Alpha CRS+ a fost dezvoltată pentru a preveni disconfortul stomacal.

Alpha CRS+ oferă beneficii pentru sănătate în fiecare capsulă, astfel încât să puteți avea o viață plină de energie și vitalitate. Pentru a experimenta beneficiile, combinați suplimentul cu o dietă sănătoasă și echilibrată.

Mod de utilizare și dozare

Luați 4 capsule zilnic cu mâncare. Se poate lua 2 capsule dimineața și 2 seara.

Concluzie:

Dacă sunteți în căutarea unui supliment alimentar care să susțină vitalitatea celulară, să ofere sprijin antioxidant și să vă ajute să vă simțiți cu adevărat la cel mai bun nivel, Alpha CRS+ este răspunsul. Într-o piață înghesuită de opțiuni, Alpha CRS+ se remarcă datorită formulării sale specializate și beneficiilor sale multiple. Alăturați-vă multor alți utilizatori mulțumiți și adăugați Alpha CRS+ în regimul dvs. zilnic de suplimentare!

 

 

 

Greutate 0,2 kg
Brand

INDICAŢII DE UTILIZARE

Doza recomandată (adulți): a se administra 4 capsule pe zi, în timpul meselor.

PRECAUȚII

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se consuma de către femeile gravide sau care alăptează și de copiii sub 18 ani. Persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. Nerecomandat copiilor sub 12 ani. A nu se consuma în aceeași zi cu alte produse care conțin ceai verde. A nu se consuma pe stomacul gol. Nerecomandat persoanelor care urmează un tratament cu anticoagulante.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „doTERRA Alpha CRS™+ Supliment alimentar cu plante, carnitină, acid alfa-lipoic, coenzima Q10 și quercetină”

Produse compatibile